Hocam anladığım kadarıyla bir site kuracaksınız. Bu sitede ticaret ve bazı konular üzerinde bilgilendirmeler olacak. Aynı zamanda profesyonel olduğunuz alanlarda yani grafik, makale, web site kurulumu gibi konularda satış yapacaksınız. Ayrıca bu iki konuyu birleştireceksiniz.
Bana kalırsa birazcık kişisel blog gibi oluyor. Kişisel blogtan kastım adınıza ait bir site ve bu sitede bir blog bölümü. Bu blog bölümünde yazmak istediğiniz şeyler ve ayrıca bu sitede birde portfolyo bölümü olacak ve buradan da çalışmalarınızı tanıtıp satacaksınız.
Bana kalırsa isminize ait bir site veya bu projenizle alakalı güzel bir alan adı iyi olur. Daha önce web dizayn yapıp aynı zamanda web dizayn hakkında bilgiler veren siteler görmemiştim.
Rakibiniz olsa bile bu iki konu dahil, az sayılır. Ancak satış konusunda birazcık zorlanabilirsiniz. Bana kalırsa iyi bir reklam olmazsa proje tutmayabilir.
Projenizi değerlendirme konusunda ise; eğer yaparsanız ufak bir maddi olarak yatırım yapmanız gerekebilir. Bu maddi yatırım size tekrar döner mi veya fazlasıyla döner mi orası size kalmış ben bir şey diyemiyorum maalesef.
Sizce yapmalı mıyım sorusuna ise; eğer kendinize güveniniz varsa ve sabrınız kuvvetliyse yapın derim. Ancak buradaki kişiler dedi diye de yaparsanız zararlı çıkabilirsiniz.