-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bu konu hep kafamı kurcalamıştır. Adu*t link çıkışı yapan bir siteden tanıtım yazısı veya footer link almak konusunda düşüncenizi öğrenmek istiyorum. Ben bu vakte kadar adu*t çıkış yapanları hep es geçerdim fakat bu tarz sitelere link çıkışı yapanlar artmış baktığım kadarıyla. Siz alıyor musunuz? Aldığınızda olumsuz bir yanı oldu mu sizce olur mu vs vs :)
Cevaplarınızı bekliyorum.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
adult derken ****ografik sitelerden link almak zarar verir
sitenin filtreye girmesine neden olabilir
****ografik olmayan cinsel içerikli sitelerden "ziyaretçi sayıları fazla olduğu için pr değeri olmasa dahi" alınan linklerin çok etkisi olduğunu söyleyebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
@cwt hayır arkadaş öyle demiyor..
x.com adlı site adult bir siteye link verdi diyelim, fakat x.com adlı site adult içerik içermiyorsa, x.com'dan link alabilir miyim diye soruyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
s
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bir site adult siteye link verdiyse değeri ne olursa olsun, bir süre sonra Google'ın gözünden düşecektir. Zaten kendisine olumsuz bakılan bir siteyi referans edinmek ne kadar mantıklı olur?
Diyelim ki, o site Google'ın gözünden düşünceye kadar değerli ve sitenize faydası oluyor. Link inşasında en önemli unsur sürekliliktir. Sonradan silmek zorunda kalacağınız backlink'e hiç bulaşmamak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
Adult.. Bir Siteden link almak intihardır Kim Ne Derse Desin
Eyer Link Alacaksanız Kendi Sektörünüz Olsun Diğer alacağınız linkler güncel forumlar olabilir geri kalanı size zarar verir tabi düşüncem bu yönde :)