Merhana. Ben de sınırsız 1 gb turkcell kullanıyorum telefonumda. 1 gb bitince acayip derecede internet yavaşlıyor ve video vs izlenmiyor. Sizin nasıl oldu bilmem ama normalde hızı çok fena düşüyor. Tam olarak kaç kbps den kaç kbps a düştüğünü bilmiyorum ama video veya download yapılmıyor. Çok uzun sürüyor.
ama ben arkadasta görmüstüm telden paylasip pc de denedik hizini begendigim icin böyle yaptim bana özel bisey oldugunu düsünmüyorum
Kardeşim faturalı mı kullanıyorsun? Faturayı aşmış olabilir misin? Avea'da mesela 2 GB kullanıyosun o bittiğinde sana otomatik 2 GB daha tanımlıyor öyle bir şey olabilir mi?
Normal olanda bu zaten hocam düşmesi lazım.
Normal olanda bu zaten hocam düşmesi lazım.
faturasiz hat hocam gidip paket alıyorsunuz direkt
Bug olmuştur hız düşmemiştir.Düzelene kadar kullan bendede olmuştu bu tür şeyler ekonomik paket alıyordum hızı max 250 kb diyordu 1mb ile dosya indiriyordum eskiden
sadece bende olsa anlicam ama bana özel bişey değil daha önce gördüğüm icin aldım normalde hız ilk alınca arkadaşta denedik 4 küsür suan bende 1.65 civarı
Sınırsız paket fakat 1 GB kadar AKK (Adil Kullanım Kotası) olarak değerlendiriliyor.
TTnet firmasındaki gibi bir işlem bu. 50 - 75 - 100 GB gibi kotayı doldurunca 8 Kbps'den 3 kbps'ye düşüyor.
TTnet firmasındaki gibi bir işlem bu. 50 - 75 - 100 GB gibi kotayı doldurunca 8 Kbps'den 3 kbps'ye düşüyor.
benimki 32 gb olmus suanda hala sorun yok inşallahta olmaz :)