lostyazilim

Yeni Açılan Sitelerde İndexlenme Süresi

32 Mesajlar 3.396 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Fear Fear ♥ AdSense $$$ Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 211
  • Beğeniler 108 / 44
  • Ticaret 2, (%100)
Yeni açılan sitelerde Google gibi getir özelliğini kullanmanı öneririm.

Zaten belirli bir süre kullandınmı bunu ilerde Google gibi getir özelliğini kullanmana gerek kalmaz.

wmaraci
reklam

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

castiel adlı üyeden alıntı

Nasıl ping gönderdiğinde önemli ? hangi ping yada imleme sitesini kullanıyorsunuz ?

Google'nın blog bulma sayfası vardı adını tam hatırlayamadım oraya gönderdim bir kere birkaç siteden daha gönderdim ama hep forumlarda okuduğum sitelerden. Bundan sonra Wordpress eklentisi kurup ordan otomatik pingletmeyi düşünüyorum hem spam olasılığı daha az olur hem daha az zaman harcarım ping işine başka işlere zamanım kalır.

Fear adlı üyeden alıntı

Yeni açılan sitelerde Google gibi getir özelliğini kullanmanı öneririm.

Zaten belirli bir süre kullandınmı bunu ilerde Google gibi getir özelliğini kullanmana gerek kalmaz.

Bu özelliği 2-3 sefer kullandım.

cleiner cleiner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gayrimenkul Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
Yeni bir site için bu şekilde sürekli ping atmanıza gerek yok. günlük 1-2 tane özgün yazı atın gerisini googleye bırakın o halleder. 3 ay geçtikten sonra yavaş yavaş seo çalışmaya başlayınız. Bu benim fikrim web sitesini bir bebek gibi düşünün yavaş yavaş büyüyecektir.

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

cleiner adlı üyeden alıntı

Yeni bir site için bu şekilde sürekli ping atmanıza gerek yok. günlük 1-2 tane özgün yazı atın gerisini googleye bırakın o halleder. 3 ay geçtikten sonra yavaş yavaş seo çalışmaya başlayınız. Bu benim fikrim web sitesini bir bebek gibi düşünün yavaş yavaş büyüyecektir.

İlk başlarda çok hevesliydim SEO işlemi yaptırmaya ama artık daha çok günlük yazı çıkarmayı hedefledim kendime. Birde Google şuanlık verileri indexlese kafam rahat edecek :D Peki site daha yeniyken Adsense reklamları ekleme konusunda neler düşünüyorsunuz?

Ek Olarak: Sitemap kısmında 95 URL gönderildi yazıyor fakat Google Dizin sekmesinde Dizin durumunda bu rakam 0 olarak gözüküyor. Normal midir bu durum?

wmaraci
wmaraci

cleiner cleiner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gayrimenkul Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

Addison123 adlı üyeden alıntı

İlk başlarda çok hevesliydim SEO işlemi yaptırmaya ama artık daha çok günlük yazı çıkarmayı hedefledim kendime. Birde Google şuanlık verileri indexlese kafam rahat edecek :D Peki site daha yeniyken Adsense reklamları ekleme konusunda neler düşünüyorsunuz?

Ek Olarak: Sitemap kısmında 95 URL gönderildi yazıyor fakat Google Dizin sekmesinde Dizin durumunda bu rakam 0 olarak gözüküyor. Normal midir bu durum?

adsense içinde bir kaç ay beklenmeli, en azından belli bir hit sağlayana kadar koyulmamalı zaten koysanız da 3-5 cent için değmez sitenin görüntüsünü bozmaya reklam ile seoyu aynı anda başlatabilirsiniz dediğim gibi önce günlük güncel bir iki özgün konu koyun geri yavaşça olacaktır

binbiralem binbiralem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 7 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
yapacağın şey belli özgün içerik ve kaliteli güzel bir tema ayrıca sistem olarak ne kullanıyorsunuz belki daha açıklayıcı bir şeyler önerebilirim?

binbiralem.net

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

binbiralem adlı üyeden alıntı

yapacağın şey belli özgün içerik ve kaliteli güzel bir tema ayrıca sistem olarak ne kullanıyorsunuz belki daha açıklayıcı bir şeyler önerebilirim?

Merhaba sitemin linki; http://www.zippoguru.com hertürlü öneri ve yorumunuza açığım

Ripped Ripped Serçe Development Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO & Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 94 / 94
  • Ticaret 11, (%100)
Ben sizin yerinizde olsam bi google+ da paylaşırdım.Ardından google gibi getirin.Ardından pingletin.İlk 2 ay böyle yapın diğer aylarda google kendi uğrar siteye.Ben w@rez sitemin 2. ayını bu şekilde doldurdum.Google saolsun hep sitede.Şimdi legal bir site açtım bakalım onda sonuç ne olacak.

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

Ripped adlı üyeden alıntı

Ben sizin yerinizde olsam bi google+ da paylaşırdım.Ardından google gibi getirin.Ardından pingletin.İlk 2 ay böyle yapın diğer aylarda google kendi uğrar siteye.Ben w@rez sitemin 2. ayını bu şekilde doldurdum.Google saolsun hep sitede.Şimdi legal bir site açtım bakalım onda sonuç ne olacak.

Sitem için Google+ Topluluk Sayfam mevcut arada paylaşım yapıyorum ordan. Webmastertoolsda biraz geç indexlesede sürekli ping atmak istemiyorum açıkcası çok tavsiye edilen birley değilmiş yeni siteler için. Haftadada bir şuanlık yeterli olur sanırsam.

Ripped Ripped Serçe Development Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO & Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 94 / 94
  • Ticaret 11, (%100)

Addison123 adlı üyeden alıntı

Sitem için Google+ Topluluk Sayfam mevcut arada paylaşım yapıyorum ordan. Webmastertoolsda biraz geç indexlesede sürekli ping atmak istemiyorum açıkcası çok tavsiye edilen birley değilmiş yeni siteler için. Haftadada bir şuanlık yeterli olur sanırsam.

Bildiğiniz üzere Google Pirates güncellemesiyle birlikte birçok site "indir" kelimesinin arama sonuçlarında artık yok.Bende şimdiye kadar sürekli "google gibi getir" seçeneğini kullanarak foruma eklediğim tüm konuları indexlettirdim.Google+ grubu kurdum ve orada içerikleri paylaşıyorum.Bence ping'den ziyada google+ daha mantıklı.Şu an birçok kelimede ilk sayfada çıkıyor site.Rakiplerin çoğunu google süpürdü sağolsun :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al