Çoğu blog sahibi bu konudan muzdarip sanırım.

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Güncel konulara yoğunlaş derim :) Veya googlede en çok aranılan kelimelere cümlelere

Google'da en çok aranan kelimeyi nasıl bulabilirim ayrıca takip etmem gereken bloglar hakkında bilgin varmı, link alabilir miyim?

WebDost adlı üyeden alıntı

Sosyal ağı kullanmalısınız. Hemde sık bir şekilde.

örnek:
https://www.facebook.com/bilgiehli
http://twitter.com/bilgiehli

Hocam daha önceden diğer sitelerim için açtım hiçbir yararını görmedim. 1 beğeni ve 1 takipçi de kaldı hepsi. O yüzden sosyal medyadan ümidimi kestim. İlerde belki.

binbiralem adlı üyeden alıntı

Bende 25 gün önce blogumu açtım 105 tane özgün yazım mevcut gözle görülür hitleri şuan organik olarak alıyorum 20 yazı için çok erken denebilir.Günlük düzenli olarak içerik girmen lazım en az 2 en fazla 5-6 içerik girmen lazım zira blogun google ın gözünde yeni doğmuş bir bebek olduğu için fazla içerik girmende mantıklı değil.

Zira şu aralar bende dahil hitlerim neden düşük yada neden artmıyor gibi birçok kişiden teselli bekliyordum ve herkeste duyduğum acele etme sabırlı ol sözü benim için pek tatminkar düzeyde olmasada ben sabır ettim 25 gün boyunca günlük 3-5 içerik girdim özgün olmak kaydıyla ve şu an günlük tekil hitlerim 200 300 civarında.Sende başlangıçta yazılar yazıp paylaşacaksın ama kimse bakmayacak ya bi arkadaşına söyleseyeceksin site açtım bakarmısın deyip günlük 4-5 hitin olacak ama yazıları ekledikçe google tarafından indexlendikçe hitlerinde artışlar olacaktır ufak tefek ama önce sabır edip günlük düzenli içerik girdikten sonra istemesen bile hitlerin artacaktır.

Yorumunu dikkate alacağım. Teşekkürler.

ssyazilim adlı üyeden alıntı

dostum sizin yine blog haber teknoloji tabanlı site biz gibi uygulama projeleri olanlar ne yapsın ? özgün içerik giremiyoruz sadece hit tabanlı çalışmalar yaparak tanınabilirlik ve adversting üretiyoruz. Bence sizin tek yapmanız gereken görselliği arttırıp özgün yazılara devam. forum tanıtımlarıyla destekleyin gerisi zamana kalmış

Haklısın. Yorumun için teşekkürler.