DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

bende bir zaman blog acıp yazmayı denedim kendi dünyamdan yazacka bişey bulamayınca :D nerden para kazanırım kısmına yöneldim başarılıda olmuştum işi blog mantığıyla tutarsanız amacınız ne ziyaretci ne para olmalı sadece yazacaksınız tıpkı bir not defteri gibi ama amacınız para kazanmaksa blog olmayı bir kenara itip size hit kazandıracak bi alan bulmalısınız
edit tüm yazılarınıza merhaba gevezeblog okuyucuları diye başlamışın farklı bişeyler bulmalısın her zaman merhaba demek zorunda değilsin tabi bu benim düşüncem ben simdiki sitelerimde direkt konuya dalıyorum

Yazmasına yazarım fakat ilerde ziyaretçilerin artması ile adsense ile reklam alıp para kazanma gibi bir durum olabilir mi? Sizin para kazanmak için açtığınız blogun türünü öğrenebilir miyim? Her yazımda merhaba gevezeblog okuyucuları ile başlamamın nedeni ise bir yerde seoya yararlı olduğunu okumuş olmam. Ne kadar doğru orasını bilemem.

Webbiu adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Seni skypeden ekliyorum bir kaç taktik verelim birbirimize seni özel bir ağ ile tanıştırayım.

Kabul ettim hocam, fakat biraz sonra bilgisayarı kapatacağım. Müsait bir zamanda muhabbet ederiz.