okanizm adlı üyeden alıntı

Bence sazanlarda olmalı, o yüzden tamda yazının girişine yakın o bölümü gereksiz buldum ben.
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum sanırım habercilik sektöründe geçerli, yazılar okuyucuyu birbirine düşürmeli. Birbirine düsürmekten kasıt burada tarafsızlık elbet. Sizinle aynı fikirde de olunmalı, sizin yazılarınıza muhalifte olunmalı veyahut konu dışı içerikten bağımsız üslubunuza, tarzınıza da takmalı.
Not:Yorumum mağara adamına "iste aradığım bu yeah adamım" mesajinizla alaklı.
Makaleniz için ayrıca teşekkürler.

Öncelikle "işte aradığım bu yeah man kamon" gibi sözler benden yana bir üslubu barındırmaz :D

O satırları neden yazdığımı en fazla *** 'daki çok bilmişler anlar.
Bu konuda çok dilim yandığı için artık koz bırakmıyorum kimsenin eline.
Üslubumu yine eleştirenler olabilir. Anlayışla karşılarım. Fakat emeğime saygısızlık etmeye kalkarlarsa, o bilimsel dayanağı da gözlerine sokarım.
Bilim bu kardeşim. Artık bilime de dil uzatırlarsa lal olsun dilleri ne diyeyim :D

fevzib adlı üyeden alıntı

Paylaşım için teşekkür ederim, ziyaretçiyi sitede tutma süremiz arttığı zaman doğal olarakta başarılı bir seo çalışması yapmış olacağız. Sitede kalma süresi ve hemen çıkma oranı azaldığında ise sıralamalarımız kesinlikle yükselecektir.

Google Analytics - Davranış - Sayfa İçi Analytics kısmından kendi internet sitenizin ısı grafiğini gözlemleyebilir ve ziyaretçilerinizin en çok sitenizde hangi kısımlara tıkladığını tespit edebilirsiniz.

Örneğin; bu konuyu okuduktan sonra kendi sitemi incelediğimde uzun zamandır içerik eklemediğim foto galeri ve video galeri kısımlarının oldukça tıklandığını fark ettim. Bu durumda siteme ilgi çekici foto-video galeriler eklersem direk olarak google'dan hit çekmeme yardımcı olmasada siteme giren ziyaretçilerin daha fazla sitede kalmasını sağlayabilirm.

Tebrikler.Google amcanın ne istediği konusunda fikir sahibisiniz.
Hatta size bir tüyo daha vereyim.
Sitenize koyacağınız görsel bir bulmaca tarzı olursa bu daha iyi olur.
Bir siteme eğlence kategorisi açtığımda bu tarz resimler paylaştım ve ziyaret süresini neredeyse 5 katına çıkarttım.
kahvemi gözmü:

periferal görüş alanı ve yanlış anlaşılmalar: (periferal görüş nedir?)

ve bunun gibi:

Yani içerik içerisine koyacağınız görsel hem içeriğinizi okutmak adına güzel bir reklam hemde insanların üzerinde durup düşünmesi ve ziyaret süresini arttırması için mükemmel bir araç.