Konuyu güzelce okudunuz mu okumadınız mı bilemiyorum ancak farkındaysanız ücretli olarak almamak için böyle birşey yapıyorum :D Yeyip yememe meselesi değil olay. Profile girip o kuponları gördükten sonra aklın varsa yeme :D İstersen pm at bahsettiğim kişinin profilini atayım kardeşim. Yani mesele yiyip yememekten ziyade bir kere şansımızı denemek :D

Ek Olarak:

yakupahmet adlı üyeden alıntı

Hocam bnm arkadaşım o facetekilerin hepsiyle iletişime geçti adam bi kere tutturuyor sonra yatıyon habire telafi kuponu diyor o da yatıyor kendin yap yapacaksan hiç bulaşma derim zaten mantıken nerden bilecek adam yani

Hocam kendimiz yapıyoruz zaten o açıdan sıkıntı yok. Sadece şansımızı denemek adına böyle birşey yapacağımki bahsettiğim kişinin profiline girince gerçekten hak verirsiniz bana. Bende kafadan maç veriyorum diyenlere vs. inanmam yoksa :D Ama adam almış başını gidiyor.

Sizin gibi düşünüyorum aslında. Madem biliyor niye satıyor felan diye. Çünkü tek kuponda 100binleri alıyor adamki resimleri de profilinde var.

Burdan çok kimse çıkmazsa yurttan milleti toplayıp yapacam yani. Fazla birşey gerekmiyor dediğim gibi 50 kişi takip edecek ardından benim vereceğim profil aracılığıyla geldiğini söyleyecek biz de şansımızı deneyecez.