Valkyrie adlı üyeden alıntı

Boyutu şu kadar yapman gerekli diye bir şey var ne yazık ki. Ziyaretçilerin telefondan mı, tabletten mi yoksa bilgisayardan mı gireceğini bilemiyorsun. Bunun için bootstrap geliştirilmiş. Her son kullanıcının kullandığı ürüne göre görünüm veriyor. Kısaca responsive deniyor sanırım :) Başındaysan stabil bir şey üzerine düş. Örneğin genişliği 900 px tut. Bu 900 pikseli de css html kodlamasında ortalayarak işini görecek hale getirebilirsin.

PS tasarımı şöyle dursun. Önce Css ve html öğren. Zaten css3 veya html5 ile photoshop'a gerek duymadan her şeyi kodlayabilirsin.

Hocam öncelikle sadece bilgisayar uyumlu olsa yeter, denemek amacıyla yapıyorum zaten bide css ve html dışında php öğrenmeme gerek var mı hocam? İnternetten dersleri izledim biraz onda tasarımı parçalayıp tek tek html olarak kodluyor sanırım sonra boş bir wp teması tarzı bişey üzerine entegre ediyor böyle değil mi?

Ek Olarak:

castiel adlı üyeden alıntı

Forumda daha önceden başka bir arkadaşada söylediğim programı kullanacasın Divine Elemente photoshop'a entegre olup psd dosyanızı kodları ile birlikte wordpress temasına çevirmeye yarıyor videosunu izleye bilirsiniz

http://www.dailymotion.com/video/xm4cia_divine-elemente-photoshop-plugin-wordpress-theme-from-your-photoshop-design_tech

Hocam bu programı görmüştüm fakat ücretli sanırım mesela bu programı alsam direk bu şekilde yaptığım temaları kodlama bilgisi olmadan wordpress'e entegre edebilir miyim?

Ek Olarak: bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler