Konuyu güzelce okudunuz mu okumadınız mı bilemiyorum ancak farkındaysanız ücretli olarak almamak için böyle birşey yapıyorum :D Yeyip yememe meselesi değil olay. Profile girip o kuponları gördükten sonra aklın varsa yeme :D İstersen pm at bahsettiğim kişinin profilini atayım kardeşim. Yani mesele yiyip yememekten ziyade bir kere şansımızı denemek :D
Ek Olarak:
Hocam kendimiz yapıyoruz zaten o açıdan sıkıntı yok. Sadece şansımızı denemek adına böyle birşey yapacağımki bahsettiğim kişinin profiline girince gerçekten hak verirsiniz bana. Bende kafadan maç veriyorum diyenlere vs. inanmam yoksa :D Ama adam almış başını gidiyor.
Sizin gibi düşünüyorum aslında. Madem biliyor niye satıyor felan diye. Çünkü tek kuponda 100binleri alıyor adamki resimleri de profilinde var.
Burdan çok kimse çıkmazsa yurttan milleti toplayıp yapacam yani. Fazla birşey gerekmiyor dediğim gibi 50 kişi takip edecek ardından benim vereceğim profil aracılığıyla geldiğini söyleyecek biz de şansımızı deneyecez.
Ek Olarak:
Hocam kendimiz yapıyoruz zaten o açıdan sıkıntı yok. Sadece şansımızı denemek adına böyle birşey yapacağımki bahsettiğim kişinin profiline girince gerçekten hak verirsiniz bana. Bende kafadan maç veriyorum diyenlere vs. inanmam yoksa :D Ama adam almış başını gidiyor.
Sizin gibi düşünüyorum aslında. Madem biliyor niye satıyor felan diye. Çünkü tek kuponda 100binleri alıyor adamki resimleri de profilinde var.
Burdan çok kimse çıkmazsa yurttan milleti toplayıp yapacam yani. Fazla birşey gerekmiyor dediğim gibi 50 kişi takip edecek ardından benim vereceğim profil aracılığıyla geldiğini söyleyecek biz de şansımızı deneyecez.
bak benm arkın denediklerini burda sölemek istemem ama biri 65 oran veriyor 65 tl ye biri 150 tl ye veriyordu adını sölemimm 150 verdikleri bikere tutturdu profilini görünce ilk bnde öle düşünmüştüm ama fıss yani sen bilirsin tabi denemeden raha etmez için :)