47hkn47 adlı üyeden alıntı

Site, site sahibinindir. İstediğini yapar. Beğenmiyorsan girmeme özgürlüğüne sahipsin.

Hem siteden yararlanıyorsunuz. Hem de site sahibinin kazancına engel oluyorsunuz. Bir de webmaster insanlarsınız...

Daha webmasterlar böyle düşünüyorlarsa vay halimize... Bence internet paralı içeriğe doğru kayacak. Altyazı mı indirmek istiyorsun? Ücretli üye ol. İçeriğin tamamını mı görmek istiyorsun? Para ver. Neden? E reklamlardan kazanamıyoruz... Veya site sahiplerini ileride wikipedia'nın sahibi gibi kendi resimlerini koyup bağış isteyecekler... O duruma doğru gidiliyor.

Hocam merak etmeyin zaten öyle sitelere girdiğimle çıktığım aynı anda oluyor. Yani siz isterseniz sitenin tamamını reklamlar ile kaplayın benim için sorun değil. Zaten o siteye ben girmiyorsam benim gibide yüzlerce insan girmiyor. Sizinde sorununuz şu, benim sitem hit almıyor. İşte o site neden hit almıyor ve neden reklam gelirleri olmuyor düşünün.

Bugün wmaraci.com'da tamamı reklamlarla dolu olan bir site olsa buraya millet uğramazdı değil mi ? Ama yapılan birşey var ortada, ama yine de siz insanların gözünün içine reklam sokmaya devam edin. Nasıl olsa ben de dahil herkes adblock kullanıyor.