GokhanGok adlı üyeden alıntı

Sen reklamı benim gözüme sokarsan tıklamam için zorlayıcı bir yerleşim yaparsan bende o uygulamayı kullanırım bu kadar basit.

Sende wmaracına girme ozaman. Adam neyden gelir sağlayacak. İnanın eskiden ne kazanırdım şimdi günlüğüm 0.50 krş kadar indi. Sen kullanmaya devam et doğru yoldasın.

Ek Olarak:

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Hocam merhaba, verdiği hizmete saygım var ama o reklamı gözüme sokar gibi ben sana yardımcı oldum ki öyle bir siteye girdiğimde direk kapatıyorum hadi kapatmadigimi farzedelim ve site içinde dolaşıyorum ben zaten memnun kalırsam tiklarim reklamlarina yahut beğeni butonlarina buna beni mecbur bırakmaya zorlamaya hakkı yok özellikle bu film dizi siteleri b.kumu çıkarmış durumdalar. Ve bu yuzden tekrar diyorum ki sen istersen senelerini ver o siteye bana zorla bir şey yaptiricak isen zorla reklamina tiklatttirmaya calisiyorsan kusura bakmadan ben bu eklentiyi her türlü kullanırım.

Sana zorla bişey yaptıran yokki. İlk bunu idrak et. Herkes istediğini yapmak ta özgür. Ama adamın ekmek teknesiyle uğraşman yanlış. Girme kardeşim film sitesine ne işin var warezle çok düşünüyorsan git dvd satın al. Hem böylece yapımcıyıda bir katkın olur.

Şu yazdığın yazıyı savunuyorsan diyecek başka birşey bulamıyorum sana.

Şahsen adblock kulanıyorsan girmyeceksin siteye. Benim sitelerime girme yani. Ne hayrından çok zararı dokunacak.