Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Arama motorlarının algoritma sistemini çözmüş olsaydım eğer, Emin olun ki tüm herkese yardım ederdim ama artık fazla vakit harcayamıyorum İnternet alanına o yüzden yardım edemeyeceğim ama bir kaç strateji önerebilirim. Siteniz gerilediyse eğer..

Hemen ümitsizliğe kapılmayın Yapmış olduğunuz çalışmaları halen sürdürüyorsanız eğer, Yavaş ve uzun vadeye doğru azaltın. Özgün filmler ekleyin.

Yapmanız gereken düzenli özgün film ekleyerek sitenizi kasmadan doğal olarak ilerleyin.. Sitenize almış olduğunuz Backlinkler arasında seçim yapın, Almış olduğunuz o backlinkler illaki aralarında kalitesiz ve çöp siteler vardır. O çöp sitelerden arının, Ayrıca aynı kelimeyi hitap eden sektörden yani Film, Dizi alanından sitelerden seçmeler yaparak banner reklam alın.

Çalışmış olduğunuz kelime bazlı çalışmalarınıza dikkat edin, Spam unsuru olarak algılanan kelimelerden uzak durun. Herkes sitesini en üstte ve vazgeçilmez olması için her şeyi yapar ama siz şu mantıkla ilerleyin. Bir insan doğar, Büyür, yaşlanır, Ölür. Siz sitenizi eğer direk büyütmek isterseniz eğer o site direk ölür.. Ama bebeklik, gençlik dönemlerinde verim alırsınız zaten bizim de gaye ve çabamız bu değil mi ? Siz de ona göre ilerleyin hocam her site sahibinin göz bebeğidir. :) İyi forumlar dilerim.

Tavsiyeleriniz için tsk ederim. Bakalım zaman ne gösterecek