lostyazilim

Ücretsiz Wordpress Tema Yapıyoruz, Tavsiyeleriniz

31 Mesajlar 3.416 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)

NovaMan adlı üyeden alıntı

admin yetkisi olan bir üyelik açıp özelden atarmısınız bakayım

hocam özelinize bakabilirmisiniz

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
wmaraci
reklam

NovaMan NovaMan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 45 / 123
  • Ticaret 6, (%100)

cuneytsonmez adlı üyeden alıntı

hocam özelinize bakabilirmisiniz

Mesajınız gelmedi hocam

- GEldi
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)

NovaMan adlı üyeden alıntı

Mesajınız gelmedi hocam

hocam yenile yaparmısınız attım mesajı

mehmettrsc26 adlı üyeden alıntı

Şimdi yapacağım tema blog tarzı olacak ve ikinci ücretsiz temamda portal tarzı olarak sizlere gelecek. Ben temalarımda eklenti kullanmamaya özen gösteriyorum sadece all in one seo ve jetpack eklentisi kullanıyorum.Jetpack yorum alanı için niye diyeceksiniz çünkü yorum yaparken kullanıcı sosyal medya hesaplarınıda kullanmak istiyor bunun için bu eklenti çok ideal.All in one seo ise adından da belli seo için anahtar kelime vs. buradan gireceksiniz.Bunların seo'ya etkisi büyük çünkü.

sevgili hocam blog tarzı tema oldukca fazla ama haber temaları portal tarzı temalar piyasada bedava şekilde yok var olanlarda hep üçretli keşke anket şeklinde acsaydık sadece kendi adıma yazmamışımdır umarım. yinede teşekkürler

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme

mehmettrsc26 mehmettrsc26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 17 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

cuneytsonmez adlı üyeden alıntı

hocam yenile yaparmısınız attım mesajı

sevgili hocam blog tarzı tema oldukca fazla ama haber temaları portal tarzı temalar piyasada bedava şekilde yok var olanlarda hep üçretli keşke anket şeklinde acsaydık sadece kendi adıma yazmamışımdır umarım. yinede teşekkürler

Bu tarz http://webrazzi.com/stil yani diziliş şekli mesela manşeti, popüler haber bölümü yer olarak bu ideal mi beğendiğim bir diziliş şekli bu tarz nasıl olur.

Bir Mehmet Turşucu Klasiği
wmaraci
wmaraci

murro murro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 145 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Onedio daki gibi üyelerin içerik girip admin onayı ile yayınlayabilecekleri, her içerikde sosyal ortamda paylaşabilmemiz için butonların olduğu ve bu butonlarda kaç kişinin o içeriği paylaştığının gösterildiği, tema renk ayarlarının kolayca yapılabildiği, esnek sütunlara sahip bir tema güzel olurdu. Yani sosyal ortamlarla etkileşimi ileri seviyede bir tema olmalı bence. Google+ ; facebook hesaplarıyla giriş yapılabilmeli, bu liste daha uzar gider. Keşke bende tema yapabilecek kapasitede bilgi sahibi olsaydım.
mehmettrsc26

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 17 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

murro adlı üyeden alıntı

Onedio daki gibi üyelerin içerik girip admin onayı ile yayınlayabilecekleri, her içerikde sosyal ortamda paylaşabilmemiz için butonların olduğu ve bu butonlarda kaç kişinin o içeriği paylaştığının gösterildiği, tema renk ayarlarının kolayca yapılabildiği, esnek sütunlara sahip bir tema güzel olurdu. Yani sosyal ortamlarla etkileşimi ileri seviyede bir tema olmalı bence. Google+ ; facebook hesaplarıyla giriş yapılabilmeli, bu liste daha uzar gider. Keşke bende tema yapabilecek kapasitede bilgi sahibi olsaydım.

Murro öncelikle o tarz tema baya zaman alır yani onlar ekip olarak 1-2 ay sürmüş ben tek olarak o tarz temayı 3 ayda anca kodlarım fakat wp ile ilgili bir temam var ana sayfada mesela resim üzerine gelince direk o haberi paylaşabilecek yani kısaca sosyal ortamla etkileşimi yüksek bir tema yaptım fakat eksiklerini bitiriyorum ama bu tema tabi 1 ayımı aldığı için ücretli olacak ve ocakta bir sitemde denemeye alıp satışa sunacağım satışa sunduğum tema kısıtlı sayıda olacak neden derseniz temalar kişiseldir ve bu temaların yaklaşık 10-20 arası kişide bulunması ideal onun için ocakta e-ticaret bölümünden takip ederseniz bu temanın bir sahibide siz olabilirsiniz.Yorumunuz için teşekkür ederim.

murro murro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 145 / 255
  • Ticaret 2, (%100)

mehmettrsc26 adlı üyeden alıntı

Murro öncelikle o tarz tema baya zaman alır yani onlar ekip olarak 1-2 ay sürmüş ben tek olarak o tarz temayı 3 ayda anca kodlarım fakat wp ile ilgili bir temam var ana sayfada mesela resim üzerine gelince direk o haberi paylaşabilecek yani kısaca sosyal ortamla etkileşimi yüksek bir tema yaptım fakat eksiklerini bitiriyorum ama bu tema tabi 1 ayımı aldığı için ücretli olacak ve ocakta bir sitemde denemeye alıp satışa sunacağım satışa sunduğum tema kısıtlı sayıda olacak neden derseniz temalar kişiseldir ve bu temaların yaklaşık 10-20 arası kişide bulunması ideal onun için ocakta e-ticaret bölümünden takip ederseniz bu temanın bir sahibide siz olabilirsiniz.Yorumunuz için teşekkür ederim.

Takipteyim o zaman, Teşekkürler
mehmettrsc26

kişi bu mesajı beğendi.

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
sosyalmedya.co yada webrazzi tarzında bir site yapalım be hadi ;)

hzmhzm hzmhzm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 121 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
soru-cevap teması olsun bu konuda baya bi eksiklik var :) doğru düzgün soru cevap teması yok olanlarda türkçe değil

• Üyelik 08.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 17 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

cerezlerim adlı üyeden alıntı

sosyalmedya.co yada webrazzi tarzında bir site yapalım be hadi ;)

Webrazzi tarzına yakın yapıyorum şu anda ama satılacak 2 güne kadar hazır olacak ve ilk alan 10 kişiye 50 Tl 10 kişiden sonra 75 Tl olacak haberiniz olsun o resmin üzerine gelince paylaş ikonları falan hepsi hazır takipte kalırsanız ilk 10 kişi arasına sizde girebilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al