castiel adlı üyeden alıntı

Otelcilik işinde isen bir uçuş sitesi aç otele gelen müşteriler uçuş isterse tavsiye edersin :D üyelikten kazanırsın


O iş çok ciddi yatırımlar gerektirir. Acenta kurman gerek o iş için, şimdilik beni aşar.

hitfilmlerr adlı üyeden alıntı

Kardeş siteni kur bildiğin kadar fazla kurcalamadan seo çalışmalarını yap. Daha sonrasında 1000-2000 tl seo yardımı al (Araştır ama önce sonra emeklerin boşa gitmesin). Yararını gördükten sonra yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bi facebook sayfası satın al bütcene göre. Alternatif fikirlerde vardır muhakkak ama benim aklıma bunlar geldi.Bide akıl vermiyom kardeş sadece bi yol sunuyorum sana. Geçenlerde aynı bu şekilde fikrimi beyan ettim veledin teki çok bilmişsin felan dedi ona kafam bozuldu :D O sebeple böyle bi dipnot girdim. Umarım iyi para kaldırırsın moruk. İyi geceler.


Facebook ve twitter da yüksek takipçili hesaplar almak ilk işim olacaktır yüksek ihtimal.

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Size bir rehber sitesi lazım tum piyasayi elinizde tutabilir, isletmelerle baglanti kurabilir ve kpmisyon usulu oturdugunuz yerden yatirim ile para kazanabilirsiniz.

Keyword domain de benden olur, dusunurseniz iletisime geçiniz ;)


Herhangi bir işletmeyle bağlantı kurmaya ihtiyacım yok. Sağol yorumun için

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

öncelikle legal site yapcagınızdan illegal siteye göre hemen ilk aylarda kazanamayacaksınız ilk 6 ayı kesinen bir unutun. Bence kendi alanınızla ilgili bir site acsanız rehber, turizm ile daha çok kolay olur sizin için.Bu alanların reklam olarak dönüşü daha rahat. Hem otelinizede bililirliğinizede,çevre yapmanızada yardımı olur. Tek siteye yogunlaşarak bütçeyide biraz artırarak mantıklı bir yapılanmayla işe başlarsanız birşeyler olabilir


Önde dediğim siteleri açıp gidişata göre bütün yatırımlar o projeye kazalize edebilirim