-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilişim Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, bu konuyla birçok Wordpress site sahibinin ilgilendiğini düşünüyorum, mutlaka denenmiş olumlu olumsuz sonuçları analiz edilmiştir.
Hali hazır günlük indexi olan googlenin sevdiği sitelerimizden birisinin daha özellikli bir temaya geçişini yapmak istiyoruz.
Örneğin google sonuçlarında hemen hemen tüm sayfalarımız yıldızlı, yani snippet özelliği mevcut ve bu yıldızlar sayesinde, bilirsinizki sıralamada ilk sayfada olmamız bile yeterli oluyor, tema değiştirdiğim zaman bu özelliği nasıl aktarabiliriz ? Çünkü var olan yeni temadada puan ve yıldız verme özelliği mevcut,daha önce denemiş olan arkadaşlardan bunun sonucunu rica ediyorum.
Çünkü eski temadaki bu eklentiyi kaldıracağım, o zaman tüm yıldızlar kaybolacak sanırım?
Yeni temaya geçmemizin nedeni piyasada bulunan ve ihtiyacımız olan birçok eklentiyi entegre etmiş olmaları.Eklenti çöplüğünden kurtulmak amacımız.
Bunun dışında kökten tema değişimi bir siteyi nasıl etkiler, bunu daha önce denemedik, fikir verebilecek olan varsa çok seviniriz.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yapısal olarak bir bozukluktan kasıt, sitenin hatalarında bir iyileştirme niteliğinde bir çalışma olursa, bağlantılarınızda bir değişiklik olmazsa (aramalarda sıra edinmiş bağlantılar) problem olmaz, snippet direk sıralamaya etki etmez sadece görünümü iyileştirmekte diye biliyorum, eğer bu kadar iyi bir sistemse hali azırda bulunan sitenizde ki değerlendirme alanını yeni sisteme aktarmaya çalışsınlar.
Tema değişikliği sonrasında gelecek botlarda biraz yavaşlama olabilir ama zamanla düzelecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
İki gün önce tema değiştirdim ve wmaracı'nda da bu konuda bir konu açmıştım. Bugün yemek tarifleri kelimesine 125. sıradan girdim. Sanırım bu olayın sonucu yeni temayla doğrudan alakalı olarak değişiklik gösteriyor. Snippet özelliği kullandığınız temaya aitse evet yıldızlar silinir. Eğer eklenti şeklindeyse olağan şekliyle devam eder.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
tabii ki. Eklenti dosyalarını tema dosyalarının içine gömersen eklenti temanın bir parçası olur.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Ben Wordpress sitemdeki page sayfa yazısını sayfa yapmak istiyorum.
site.com/page/1
yerine
site.com/sayfa/1
Olumsuzluklar var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Temayı önce başka bir sitemde denedim. Ardında temayı kullanacağım
yemek tarifleri sitesine yükledim ve önizledim. Önizleme esnasında yapmam gereken değişiklikleri listeledim ve temayı etkinleştirdim. Tüm ayarları yapmak bir gecemi aldı. Hala ara ara değişikler yapıyorum. Mesela şu aralar slider ekleme konusunda çelişkideyim.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com