raggangsta adlı üyeden alıntı

Aslında çalıştığım birçok firmada sorun bu. Ya onlar bu kadar kötü içerikle kafadalar biz niye olamıyoruz? diyorlar. Bu tamamen ve kesinlikle çok büyük bir yanlış. Google her geçen gün kriterlerine uymayan kişilere bu siteleri göstermiyor ve her geçen gün bu kafadaki siteler index kaybı yaşıyor. Bunun en büyük örneğini ben rakibimizi takip ederken gördüm. Biz doğru içerik ve kuralına göre oynadıkça google bizim değerimizi görecek ve ona göre yükseltecek. Bugün olmasa da birgün.!

Umut güzeldir hocam :) ama google hak ettiğine hakkınıda vermiyor, bununda birçok örneği var, ironik bir durum yok matematiksel herşey, ama gelişen algoritmalar ve hileler karşısıda asıl işi zor olan google bence, düşünsene bir şablon sayfasının tamamen göbeği olan makale içeriğini kriteri olabiliyor artık ( önemli derecede )karpuzun göbeği gibi.

Sağlık sitelerimden bir tanesine örnek vereyim,panelde 2000 konu hazırda tarihleri sıralanmış bekliyor ve günlük 5 konu yayımlıyor,güzelce herşeyini otomatiğe bağladım, sosyal paylaşımları vs vs.. Kesinlikle link alımı yapmadım ve siteyi unuttum, daha bugün aylar sonra kontrol ettiğimde arama hacmi 100 milyon olan bir kelimede ilk sayfaya çıkmışım, önümdekiler uzman tv hürriyet vs vs..

Ama domaini daha uyumlu,sunucusu perfect,teması number one olan ve asıl önemsediğim peyder pey link çalışmaları yaptığım site kaplumbağa misali..

Şunu anladım bi siteyle çok uğraşıyorsun link çalışmaları vs vs.. Olmuyor kardeşim :) Sitenin içeriği dolu ve özgün değilse aldığın linkin önemi ne.Siteyi düzenli besle, özgün içerik ekle, faydalı bilgi sun,site hızını uçur, konuyu açan arkadaşın dediği gibi görseller ve başlıkları ayarla bırak kendi haline.Zaman kaybetmeyiz en azından.