lostyazilim
tr.link

donanım haberdeki anlamsız islam düşmanlığı

24 Mesajlar 3.832 Okunma
acebozum
tr.link

javaprof javaprof WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisliği öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
bir türlü anlayamadığım düşmanlıktır adamlar vestel sırf iktidara yakın diye medya da linç ettiler ekşi sözlüğün 1. olmadığı bir anketi ekşi 1. olmadı diye sildi attılar.ayet yazmayı da yasaklamışlar bence bir forum sitesinin her zaman tarafsız olması gerekir.bunları okuyun anlarsınız.

http://cogitosozluk.net/?c=donan%C4%B1mhaber+in+iki+y%C3%BCzl%C3%BCl%C3%BC%C4%9F%C3%BC

http://cogitosozluk.net/?c=donan%C4%B1m+haber+de+islam+d%C3%BC%C5%9Fmanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1+yap%C4%B1l%C4%B1rken+ayet+yazman%C4%B1n+yasak+olmas%C4%B1

http://cogitosozluk.net/?c=donan%C4%B1m+haber+sitesinde+islam+k%C3%B6%C5%9Fesi+bulunmamas%C4%B1+sorunsal%C4%B1

java > c
wmaraci
reklam

KaGaN KaGaN 1881-193∞ Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Coğrafyacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 40 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Madem size göre düşmanlık oluyor kullanmayın.
Her şeye din karıştırmaya başlarsanız insanlar bir yerden sonra dindar da olsalar "yeter artık" kıvamına gelecek ve doğal olarak saçmalayanları engellemeye çalışacaklar.
MertKoseoglu errorcode birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

KaGaN adlı üyeden alıntı

Madem size göre düşmanlık oluyor kullanmayın.

bu kadar büyümüş türkiyede alexada 23. sırada çıkan bir donanım sitesini teknolojiyle uğraşan bir kişi nasıl kullanmaz shiftdelete.net o saçma yorum kabulü sistemini değiştirmedikçe kullanmak zorunda kalıyoruz.

java > c

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
ekşide ondan daha beter.

wmaraci
wmaraci

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Teknoloji forumuna NEDEN islam köşesi olsun ve ayet yazılsın ki :) Lütfen komik olmayın. Cidden bu konuları gördükçe anlamsızca gülüyorum ve bana ANLAMSIZ geliyor.

Eğer dini bilgi paylaşımı yapmak isterseniz 'Dini' forumlara üye olabilir ve orada istediğiniz gibi 'Ayet' paylaşabilir, istediğiniz konu başlıklarını bulabilirsiniz. Fakat bi teknoloji forumunda bunların yeri yoktur.

(Not= Anlamsızca saldıracak arkadaşlar lütfen yorum atmasınlar.)
shateiel MertKoseoglu errorcode

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Oğulcan adlı üyeden alıntı

Teknoloji forumuna NEDEN islam köşesi olsun ve ayet yazılsın ki :) Lütfen komik olmayın. Cidden bu konuları gördükçe anlamsızca gülüyorum ve bana ANLAMSIZ geliyor.

Eğer dini bilgi paylaşımı yapmak isterseniz 'Dini' forumlara üye olabilir ve orada istediğiniz gibi 'Ayet' paylaşabilir, istediğiniz konu başlıklarını bulabilirsiniz. Fakat bi teknoloji forumunda bunların yeri yoktur.

(Not= Anlamsızca saldıracak arkadaşlar lütfen yorum atmasınlar.)

vestel i niye linç ediyorlar onu da açıklar mısın kardeşim akp ithalat azalsın diye cep telefonlarına anti damping uyguluyor bunlar vesteli linç ettiler sırf muhafazakr cepheye yakınlar diye

Ek Olarak:

yakupqqq adlı üyeden alıntı

ekşide ondan daha beter.

onlar zaten dünyanın en büyük anti islam forumu sözlük diyorlarda artık forum oldular.

java > c

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)

javaprof adlı üyeden alıntı

vestel i niye linç ediyorlar onu da açıklar mısın kardeşim akp ithalat azalsın diye cep telefonlarına anti damping uyguluyor bunlar vesteli linç ettiler sırf muhafazakr cepheye yakınlar diye

Bakın forumlar kişilerin 'yorumlarını' paylaştıkları yerdir. Öncelikle site yöneticileri yönetici oldukları için yorumlarını gizlemek zorunda değildirler. Yani yönetici birşey yazıyor, üyeler de buna katılıyorsa bunda sakınca nerde?

Katılırsınız, katılmazsınız ancak linç birnevi toplu eleştiridir. Yani sizin bir eleştiriniz varsa siz onu paylaşırsanız ona katılanlar da onu destekleyecek diye düşünüyorum.

Yanlış anlama doğru yada yanlış demiyorum yaptıklarına. Ancak forumların mantığını kavramalıyız bence.

• Üyelik 04.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 9 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Oğulcan adlı üyeden alıntı

Bakın forumlar kişilerin 'yorumlarını' paylaştıkları yerdir. Öncelikle site yöneticileri yönetici oldukları için yorumlarını gizlemek zorunda değildirler. Yani yönetici birşey yazıyor, üyeler de buna katılıyorsa bunda sakınca nerde?

Katılırsınız, katılmazsınız ancak linç birnevi toplu eleştiridir. Yani sizin bir eleştiriniz varsa siz onu paylaşırsanız ona katılanlar da onu destekleyecek diye düşünüyorum.

Yanlış anlama doğru yada yanlış demiyorum yaptıklarına. Ancak forumların mantığını kavramalıyız bence.

http://ekonomi.haber7.com/turkiye-ekonomisi/haber/1255356-elektronik-aletlere-anti-damping-vergisi-geliyor
bu haberi şu şekilde
http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/Vestelin-ek-vergi-istegi-kabul-edildi.htm

vermek linçtir.

haber 7 de sevindirici ve önemli bir uygulama olarak gözükürken donanım haber vesteli linç etmiş.

java > c

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Mesajım bulunsun. Bu konuda ben de bir şeyler yazayım. Şuan dışarıda olduğum için yazamıyorum.

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

yeni vergi vatandaşı isyan ettirir. onun yerine direkt vestele maddi destek olunması daha mantıklı olur. ben bu konuda hükümeti eleştiriyorum. şuda var adam iphoneyi dünya markası yapmış. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. sende çalış sende yüksel. ben yurt dışına gittim. ordan lg l3 aldım 1,5 sene önce 200 liraya burda 350-400 lira. yazık değil mi benim parama? ama şuda var. telefon bi ihtiyaçtır ama bazı hava atma meraklıları borçla milyarlık telefonları alıyorlar. 2-3 ayda bi telefon değiştiriyorlar. bu ise ülke ekonomisine zarar. yani vergi normal ama bi sınırı olmalı. mesela 750tl üstüne vergi uygulansa çok iyi olmaz mı? bunları hükümete oy vermiş biri olarak söylüyorum.

dini konuları tartışmaya değmez. türkiyede malesef bazı gençler arasında ateizm artmış durumda. bunlarında tek derdi dine saldırmak. bu yüzden laf anlatsanızda anlamazlar.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al