benim için etnik köken, ırk,dil ve paranın hiç bir önemi yok.
insanlara eşit oranda saygı gösterir ve güvenirim.
aşağıdaki ifadeler size ait
bu ifadelerinize istinaden yanıt verdim.
başkasını örnek gösterince ben başkasından bana ne şeklinde siz bir yanıt vermedim.ben de kendime göre web'den kazandığım parayla 3 şirket kurdum. kısacası kendimi örnek verdim.
"masus uç örnek verdim ama adam fikir üretmiş yapmış arama motoru fikirdir sizin grupta fikir ama ben 3 yıl sonra evini arabanı alabileceğin bir yol haritasıda çıkartabilirim buda yatırımlık site demektir konu bu yoksa herkes site açar kapar "
insanlara eşit oranda saygı gösterir ve güvenirim.
aşağıdaki ifadeler size ait
bu ifadelerinize istinaden yanıt verdim.
başkasını örnek gösterince ben başkasından bana ne şeklinde siz bir yanıt vermedim.ben de kendime göre web'den kazandığım parayla 3 şirket kurdum. kısacası kendimi örnek verdim.
"masus uç örnek verdim ama adam fikir üretmiş yapmış arama motoru fikirdir sizin grupta fikir ama ben 3 yıl sonra evini arabanı alabileceğin bir yol haritasıda çıkartabilirim buda yatırımlık site demektir konu bu yoksa herkes site açar kapar "
Ama işte saygı göstermediniz üyeye sert bir üslupla kendi fikrinizce sana kimse yardim etmez dediniz yani siz kendi duruşunuzu beyan ettiniz bende böyle yapmanız yanlış fikir vermek yol göstermek dahası bak ben böyle yol aldım 3 şirket yaptım.sende yapabilirsin gibisinden destek olmanız lazım her mesajımdaki özne bu
belki cenab-i allah yuru ya kulum diyecek ve bu kardeşimiz güzel işlere imza atacak
kimi insanlar samimi gelir kimi ise 20 bin liraya traktör sitesi açtım günde 20 bin kisi giriyor diye konu açar açtığı ile kalır bu forumda bunları seçmek ayıklamak bizim elimizde ben aynı kefeye koyamıyorum bu tarz insanları :)