ermaneray adlı üyeden alıntı
Sonuç ?
Şimdi bende mal beyanındami bulunayım istersiniz 3 şirketim var ne alaka
3 şirketi olan biri genç ve öğrenme azminde olan bir kişiye yol göstermeli kestirip atmamalı
wmaracida her üye eşittir benim gözümde ama paylaşan yardimlasan 1 adım öndedir
Ufak bir olay anlatayım
Ben otomobil tutkunuyum bir arkadaşım beygiri güçlü benimkinden daha yeni bir spor araba almıştı birgün gel kapışalım diye tutturdu haftalarca kağıt üzerinde bakarsan herseyi üstün benim spor arabamdan ama ben geçeceğimi zaten biliyordum buna rağmen hep salladım kırılmasın rencide olmasın diye.birgün ortam içinde devam ettirince gel dedim haliyle geçtim sonra olmadi uzunda kapışalım ok dedim masus arkadan seyrettim sonra aracının gücünü nerede tikanacagini bildigim icin gazi dipledim ve 260 la yanindan geçtim benim arabamında son sürati o nasıl gidebilir bu araç diye şaştı kaldı
Akabinde
Bu sonuçta kişinin vermesi gereken cevap yanılmışım senin araban güçsüz olmasına rağmen geçti tebrikler büyük konuşmuşum diyeceğine bu arabayi satıp baska araba alacağım ve geçeceğim seni demesi beni şaşırtmadı ben geçtikten sonra yaşayacaklarimi görebilirken o arkadaş sadece o anı gorebiliyordu ve kendini onunla avutuyordu.
düşmez kalkmaz bir allahtır siz 3 şirketim var oyum buyum var demekle bir yere geldim diyorsaniz tam oradasınız o sizin hayata bakışınızdır ve ben değiştiremem değiştirinde diyemem.
bakmak var görmek var
benim için etnik köken, ırk,dil ve paranın hiç bir önemi yok.
insanlara eşit oranda saygı gösterir ve güvenirim.
aşağıdaki ifadeler size ait
bu ifadelerinize istinaden yanıt verdim.
başkasını örnek gösterince ben başkasından bana ne şeklinde siz bir yanıt vermedim.ben de kendime göre web'den kazandığım parayla 3 şirket kurdum. kısacası kendimi örnek verdim.
"masus uç örnek verdim ama adam fikir üretmiş yapmış arama motoru fikirdir sizin grupta fikir ama ben 3 yıl sonra evini arabanı alabileceğin bir yol haritasıda çıkartabilirim buda yatırımlık site demektir konu bu yoksa herkes site açar kapar "