elegan adlı üyeden alıntı

seocu diye birşey yok girip tanıtım yazısı, backlink alır günde birkaç saatini seo hakkında bilgi edinmeye harcarsan sende seocu olursun

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Aslında mantıklı, güvenilir bu işi temizce yapan insanlara teklif sunulabilir.

C-Uruc adlı üyeden alıntı

makale yazan arkadaşları da zan altında bırakmak istemem ancak, makaleleriniz gerçek bir getiri sağlamamış hocam. Benimde 4 aylık kadın sitem var. Toplamda 150 makale var yok ancak günlük hiti 80-85 oldu yeni. Ayrıca kesinlikle hiçbir seo çalışması yaptırmadım. Kendim makalelerimi ekledim google index 1300 falan olacak. Öncelikle makalelerinizi daha uyumlu hale getirin derim. İnsanın can damarı ne kadar önemliyse, düzgün yazılmış, seoya uyumlu yazılarında o derece önemli olduğunu zaten bilirsiniz. Yani hiçbir harcama ve çalışma yapmadan, sitenizin yarı indeksine sahip bir sitenin sizden 2 kat fazla hit alması düşündürücü. Bende kendi hitimi beğenmiyordum aslında. Yandexte ise 10 indeks yoktur belki de. İnş daha iyi yerlere gelirsiniz. Aynı zamanda yüz yüze belirli bir görüşme ve resmi bir anlaşma olmadan ortaklığında zor olacağı kanısındayım. Zira bu tarz konulara verilen cevaplar bunu gösteriyor. Başarılar kardeşim.

aakinci adlı üyeden alıntı

hocam sizin sorun seocuda değil sizde bana kalırsa. şöyle diyeyim siz eğer güncel ilgi çekici ki kadınların ilgisi elbiseden başka bir şeye değil bu konularda yazılarınızı düzgün yazıp sitede yayınlayın gerisi gelir seo falan gerek yok 6 ay boyunca günde 3 yazı yazsan özgün ve içerisine bulsan 10 ar tane elbise resmi koysan sezona özgü şuanda 1k dan aşşağı hitiniz olmazdı.

Arkadaşlar makale yazarı konusunda yaklaşık 8 kişi ile çalıştık. Şuan sadece 3 kişi ile çalışıyoruz. Yazarlar çok iyi kişilerden seçilmişti. Ve piyasada ismi bilinen büyük sitelerde de yazan arkadaşlarda var içlerinde. Şuan devam ettiğimiz arkadaşlardan memnunum ve makalelerini beğeniyorum.

Sitede 666 makale yayını var, 6 ay için ortalamasına bakarsak günlük 3,7 makale gibi bir rakama denk geliyor. Ayrıca konularda detaylı resim çalışmaları da oluyor, bu 3 makaleden ortalama 1 tanesinin için de min. 6 resimlik bir galeride var.