-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba,
Yaklaşık 6 ay önce bir kadın sitesi projesine başladık. Site 4 kişi ile ortak kuruldu. SEO konusunda çalışan bir ortağımız daha vardı. En başta herşey güzel gidiyordu fakat SEOcu arkadaşın çok işten anlamaması yüzünden site bir türlü istenen başarıyı yakalayamadı. Hitleri hala yerlerde.
Ortak arkadaşlar ortaklıktan ayrıldı ve tek başıma kaldım. Siteye fazlasıyla para harcadık ve hala özgün makaleler için ödeme yapıyorum ve SEO ya ayırabilecek bir bütçem kalmadı. Projeninde çöpe gitmesini açıkcası istemiyorum.
Önerim şudur, bir SEO cu arkadaşla anlaşım kazancı %50 şekilde paylaşmayı düşünüyorum. SEO cu arkadaş SEO işlerini yapacak bizde makale girişlerine devam edeceğiz.
Site: Kadın sitesi
Alexa: 5.149.002
Google index: 4270
Yandex index: 7774
Site yaşı: 6 ay
Trustrank: 2.772
Pagerank: 0 (Güncelleme almadı)
İndex hızı: düşük
Hit: 40-60 arası şu sıralar.
Proje wordpress üzerine kuruldu. Çok iyi 2 tane kadın teması mevcut. VPS sunucuda barınıyor. Daha fazla detay için PM isteyin lütfen.
Arana SEO cu, işinin ehli olan. Siteyi hitlendirebilecek ve ref. gösterebilecek bir arkadaş olsun.
isparakariyer.com
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
seocu diye birşey yok girip tanıtım yazısı, backlink alır günde birkaç saatini seo hakkında bilgi edinmeye harcarsan sende seocu olursun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Aslında mantıklı, güvenilir bu işi temizce yapan insanlara teklif sunulabilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
makale yazan arkadaşları da zan altında bırakmak istemem ancak, makaleleriniz gerçek bir getiri sağlamamış hocam. Benimde 4 aylık kadın sitem var. Toplamda 150 makale var yok ancak günlük hiti 80-85 oldu yeni. Ayrıca kesinlikle hiçbir seo çalışması yaptırmadım. Kendim makalelerimi ekledim google index 1300 falan olacak. Öncelikle makalelerinizi daha uyumlu hale getirin derim. İnsanın can damarı ne kadar önemliyse, düzgün yazılmış, seoya uyumlu yazılarında o derece önemli olduğunu zaten bilirsiniz. Yani hiçbir harcama ve çalışma yapmadan, sitenizin yarı indeksine sahip bir sitenin sizden 2 kat fazla hit alması düşündürücü. Bende kendi hitimi beğenmiyordum aslında. Yandexte ise 10 indeks yoktur belki de. İnş daha iyi yerlere gelirsiniz. Aynı zamanda yüz yüze belirli bir görüşme ve resmi bir anlaşma olmadan ortaklığında zor olacağı kanısındayım. Zira bu tarz konulara verilen cevaplar bunu gösteriyor. Başarılar kardeşim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
hocam sizin sorun seocuda değil sizde bana kalırsa. şöyle diyeyim siz eğer güncel ilgi çekici ki kadınların ilgisi elbiseden başka bir şeye değil bu konularda yazılarınızı düzgün yazıp sitede yayınlayın gerisi gelir seo falan gerek yok 6 ay boyunca günde 3 yazı yazsan özgün ve içerisine bulsan 10 ar tane elbise resmi koysan sezona özgü şuanda 1k dan aşşağı hitiniz olmazdı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
seocry'a göz at ordan bir ortaklık kurabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hocam mantıken rekabet ve öne çıkmak istenen kelimelerde tutunmak için çok kuvvetli domain gerekir bu var mı bilemem.
ama bu tabloya bakılırsa taşıma suyuyla değirmen dönmezmiş sözü ne kadar doğru görebiliriz.
bence oluruna bırakın iki makale okuyacak ziyaretçi bir reklama tıklayacak para kazanacak site birde yarısını seocu alacak işi bilen zaten emin ol bu işlere girişmez bilmeyen gelir sizi bulur