lostyazilim
tr.link

SEOculara Bir Teklifim Var

21 Mesajlar 3.475 Okunma
acebozum
tr.link

memory memory Öğretmen Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 96 / 79
  • Ticaret 25, (%100)
Merhaba,

Yaklaşık 6 ay önce bir kadın sitesi projesine başladık. Site 4 kişi ile ortak kuruldu. SEO konusunda çalışan bir ortağımız daha vardı. En başta herşey güzel gidiyordu fakat SEOcu arkadaşın çok işten anlamaması yüzünden site bir türlü istenen başarıyı yakalayamadı. Hitleri hala yerlerde.

Ortak arkadaşlar ortaklıktan ayrıldı ve tek başıma kaldım. Siteye fazlasıyla para harcadık ve hala özgün makaleler için ödeme yapıyorum ve SEO ya ayırabilecek bir bütçem kalmadı. Projeninde çöpe gitmesini açıkcası istemiyorum.

Önerim şudur, bir SEO cu arkadaşla anlaşım kazancı %50 şekilde paylaşmayı düşünüyorum. SEO cu arkadaş SEO işlerini yapacak bizde makale girişlerine devam edeceğiz.

Site: Kadın sitesi
Alexa: 5.149.002
Google index: 4270
Yandex index: 7774
Site yaşı: 6 ay

Trustrank: 2.772
Pagerank: 0 (Güncelleme almadı)

İndex hızı: düşük

Hit: 40-60 arası şu sıralar.

Proje wordpress üzerine kuruldu. Çok iyi 2 tane kadın teması mevcut. VPS sunucuda barınıyor. Daha fazla detay için PM isteyin lütfen.

Arana SEO cu, işinin ehli olan. Siteyi hitlendirebilecek ve ref. gösterebilecek bir arkadaş olsun.

isparakariyer.com
wmaraci
reklam

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
seocu diye birşey yok girip tanıtım yazısı, backlink alır günde birkaç saatini seo hakkında bilgi edinmeye harcarsan sende seocu olursun
firuze

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 96 / 79
  • Ticaret 25, (%100)
Sağol ama öyle olmuyor.
MertBalci

kişi bu mesajı beğendi.

isparakariyer.com

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Aslında mantıklı, güvenilir bu işi temizce yapan insanlara teklif sunulabilir.
memory Batarya

kişi bu mesajı beğendi.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
wmaraci

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
makale yazan arkadaşları da zan altında bırakmak istemem ancak, makaleleriniz gerçek bir getiri sağlamamış hocam. Benimde 4 aylık kadın sitem var. Toplamda 150 makale var yok ancak günlük hiti 80-85 oldu yeni. Ayrıca kesinlikle hiçbir seo çalışması yaptırmadım. Kendim makalelerimi ekledim google index 1300 falan olacak. Öncelikle makalelerinizi daha uyumlu hale getirin derim. İnsanın can damarı ne kadar önemliyse, düzgün yazılmış, seoya uyumlu yazılarında o derece önemli olduğunu zaten bilirsiniz. Yani hiçbir harcama ve çalışma yapmadan, sitenizin yarı indeksine sahip bir sitenin sizden 2 kat fazla hit alması düşündürücü. Bende kendi hitimi beğenmiyordum aslında. Yandexte ise 10 indeks yoktur belki de. İnş daha iyi yerlere gelirsiniz. Aynı zamanda yüz yüze belirli bir görüşme ve resmi bir anlaşma olmadan ortaklığında zor olacağı kanısındayım. Zira bu tarz konulara verilen cevaplar bunu gösteriyor. Başarılar kardeşim.
memory firuze

kişi bu mesajı beğendi.

aakinci aakinci hdfilmdevi.org Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Öğretmeni
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 902
  • Beğeniler 51 / 110
  • Ticaret 51, (%96)
hocam sizin sorun seocuda değil sizde bana kalırsa. şöyle diyeyim siz eğer güncel ilgi çekici ki kadınların ilgisi elbiseden başka bir şeye değil bu konularda yazılarınızı düzgün yazıp sitede yayınlayın gerisi gelir seo falan gerek yok 6 ay boyunca günde 3 yazı yazsan özgün ve içerisine bulsan 10 ar tane elbise resmi koysan sezona özgü şuanda 1k dan aşşağı hitiniz olmazdı.
memory

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 96 / 79
  • Ticaret 25, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

seocu diye birşey yok girip tanıtım yazısı, backlink alır günde birkaç saatini seo hakkında bilgi edinmeye harcarsan sende seocu olursun

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Aslında mantıklı, güvenilir bu işi temizce yapan insanlara teklif sunulabilir.

C-Uruc adlı üyeden alıntı

makale yazan arkadaşları da zan altında bırakmak istemem ancak, makaleleriniz gerçek bir getiri sağlamamış hocam. Benimde 4 aylık kadın sitem var. Toplamda 150 makale var yok ancak günlük hiti 80-85 oldu yeni. Ayrıca kesinlikle hiçbir seo çalışması yaptırmadım. Kendim makalelerimi ekledim google index 1300 falan olacak. Öncelikle makalelerinizi daha uyumlu hale getirin derim. İnsanın can damarı ne kadar önemliyse, düzgün yazılmış, seoya uyumlu yazılarında o derece önemli olduğunu zaten bilirsiniz. Yani hiçbir harcama ve çalışma yapmadan, sitenizin yarı indeksine sahip bir sitenin sizden 2 kat fazla hit alması düşündürücü. Bende kendi hitimi beğenmiyordum aslında. Yandexte ise 10 indeks yoktur belki de. İnş daha iyi yerlere gelirsiniz. Aynı zamanda yüz yüze belirli bir görüşme ve resmi bir anlaşma olmadan ortaklığında zor olacağı kanısındayım. Zira bu tarz konulara verilen cevaplar bunu gösteriyor. Başarılar kardeşim.

aakinci adlı üyeden alıntı

hocam sizin sorun seocuda değil sizde bana kalırsa. şöyle diyeyim siz eğer güncel ilgi çekici ki kadınların ilgisi elbiseden başka bir şeye değil bu konularda yazılarınızı düzgün yazıp sitede yayınlayın gerisi gelir seo falan gerek yok 6 ay boyunca günde 3 yazı yazsan özgün ve içerisine bulsan 10 ar tane elbise resmi koysan sezona özgü şuanda 1k dan aşşağı hitiniz olmazdı.

Arkadaşlar makale yazarı konusunda yaklaşık 8 kişi ile çalıştık. Şuan sadece 3 kişi ile çalışıyoruz. Yazarlar çok iyi kişilerden seçilmişti. Ve piyasada ismi bilinen büyük sitelerde de yazan arkadaşlarda var içlerinde. Şuan devam ettiğimiz arkadaşlardan memnunum ve makalelerini beğeniyorum.

Sitede 666 makale yayını var, 6 ay için ortalamasına bakarsak günlük 3,7 makale gibi bir rakama denk geliyor. Ayrıca konularda detaylı resim çalışmaları da oluyor, bu 3 makaleden ortalama 1 tanesinin için de min. 6 resimlik bir galeride var.

isparakariyer.com

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
seocry'a göz at ordan bir ortaklık kurabilirsin

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
hocam mantıken rekabet ve öne çıkmak istenen kelimelerde tutunmak için çok kuvvetli domain gerekir bu var mı bilemem.

ama bu tabloya bakılırsa taşıma suyuyla değirmen dönmezmiş sözü ne kadar doğru görebiliriz.
bence oluruna bırakın iki makale okuyacak ziyaretçi bir reklama tıklayacak para kazanacak site birde yarısını seocu alacak işi bilen zaten emin ol bu işlere girişmez bilmeyen gelir sizi bulur

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 96 / 79
  • Ticaret 25, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

hocam mantıken rekabet ve öne çıkmak istenen kelimelerde tutunmak için çok kuvvetli domain gerekir bu var mı bilemem.

ama bu tabloya bakılırsa taşıma suyuyla değirmen dönmezmiş sözü ne kadar doğru görebiliriz.
bence oluruna bırakın iki makale okuyacak ziyaretçi bir reklama tıklayacak para kazanacak site birde yarısını seocu alacak işi bilen zaten emin ol bu işlere girişmez bilmeyen gelir sizi bulur

Hocam kadın sektöründe ve sitelerinin kazançları hakkında belli ki bilginiz yok. Bu sitenin çok güzel direk kadin kelimesi geçen bir domaini var. Site çok güzel. İçerik çok iyi ama hit yok.

İyi bir seo ve sosyal medya çalışması siteyi uçurur. Ve 2 değil 4 kişiyi doyuracak rakamlar kazanır. Biz daha önceden kazandık. Ve kazanmak için 4 kişi kurduk, ama bu sefer olmadı. %90 ortaklarımızdan olan SEOcu arkadaşın yanlış çalışmaları. Site 20k indexi varken 4 ayda çakıldı. İndexi 1k ya kadar düştü, başka bir arkadaştan yardım aldım birkaç düzenlemeyle tekrar index almaya başladı. 15 günde 4,5k ya kadar yükseldi. Benim asıl amacım bu kadar emek yada harcanan para boşa gitmesin vs.

isparakariyer.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al