lostyazilim
tr.link

TozluBlog.com Proje Tavsiyesi?

23 Mesajlar 2.370 Okunma
lstbozum
tr.link

Sueda Sueda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Herhalde moda ge kadin blogu yapacam mararimi o yonde verdim. Peki sizce stratejim nasil olmali google a gore

Bir strateji belirleme :)
Ben belirlemedim ve Allaha şükür ki türkiye'nin en iyi kadın sitesi olma yolunda ilerliyorum.

wmaraci
reklam

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

Sueda adlı üyeden alıntı

Bir strateji belirleme :)
Ben belirlemedim ve Allaha şükür ki türkiye'nin en iyi kadın sitesi olma yolunda ilerliyorum.

O da bir stratejidir :) yani bu konuda pek tecrubeli degilim nasil baslamaliyim var mi tavsiye

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Off diyorum başka birşey demiyorum yorumları okuyunca
Yahu adamlar tozlu.com diye site açmış tescillemiş reklamlarını yapmış para yatırmış ve siz onun hitini tozlublog.com ile çalma peşindesiniz
islamın şartı 5 tir 6 cısı kendini bilmektir der büyüklerimiz
Siz o tozlu.com ile ilişkili birşeyler paylaşın sonra wipo nasıl kucak açıp sitenizi alıyor görün
Blog ise tozlu yani eskimiş antika yada unutulan konulara el atın yorumlayıp paylaşın
Tozlu.com a bulaşmayın

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Off diyorum başka birşey demiyorum yorumları okuyunca
Yahu adamlar tozlu.com diye site açmış tescillemiş reklamlarını yapmış para yatırmış ve siz onun hitini tozlublog.com ile çalma peşindesiniz
islamın şartı 5 tir 6 cısı kendini bilmektir der büyüklerimiz
Siz o tozlu.com ile ilişkili birşeyler paylaşın sonra wipo nasıl kucak açıp sitenizi alıyor görün
Blog ise tozlu yani eskimiş antika yada unutulan konulara el atın yorumlayıp paylaşın
Tozlu.com a bulaşmayın

Öncelikle farklı bakış açısı için teşekkürler
Hocam adamlar reklam yapmış onu kullanıyor söznüze pek katılmıyorum. Bu süreç hep böyle işliyor bence. Abartı olsa da hepsiburada internet alışverişi kelimesini yatırım yaptı. Ama diğerleri de arkasından geldi. Kaldı ki ben sadece kadın ve moda blogu olarak düşünmştüm. Wipo kısına ise bilgim yok pek. Sadece moda üzerine yazı yazsam da sıkıntı olur mu ki?

Diğer yandan bu yönde yapmak istemememin asıl sebebi, bu işin dönemsel olması ve ben,m moda konusunda pek bilgim yok. Ancak tarih ve genel konulu bir blog açarsam daha rahat olurum

wmaraci
wmaraci

filmizleweb filmizleweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
kardeş hayırlı olsun adı üstünde tozlu blog eskiden kalmış unutulmaya yüz tutmuş yazıları vs olayları tekrar canlandırmak için harika bir isim güzel kullanırsan iyi yerlere gelebilir adından söz ettirebilirsin iyi çalışmalar

Seslichat.web.tr

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

filmizleweb adlı üyeden alıntı

kardeş hayırlı olsun adı üstünde tozlu blog eskiden kalmış unutulmaya yüz tutmuş yazıları vs olayları tekrar canlandırmak için harika bir isim güzel kullanırsan iyi yerlere gelebilir adından söz ettirebilirsin iyi çalışmalar

Hocam benimde isteğim bu yönde. Ancak bu konuda da hit problemini nası aşarım kafama oturtamadım. Konuları nasıl seçerim ? Bulunurluğum nasıl olur? gibi sorular vr aklımda :confused:

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Öncelikle farklı bakış açısı için teşekkürler
Hocam adamlar reklam yapmış onu kullanıyor söznüze pek katılmıyorum. Bu süreç hep böyle işliyor bence. Abartı olsa da hepsiburada internet alışverişi kelimesini yatırım yaptı. Ama diğerleri de arkasından geldi. Kaldı ki ben sadece kadın ve moda blogu olarak düşünmştüm. Wipo kısına ise bilgim yok pek. Sadece moda üzerine yazı yazsam da sıkıntı olur mu ki?

Diğer yandan bu yönde yapmak istemememin asıl sebebi, bu işin dönemsel olması ve ben,m moda konusunda pek bilgim yok. Ancak tarih ve genel konulu bir blog açarsam daha rahat olurum

Yok tozlu.com u temsil eden yazı link paylaşmazsaniz ozaman sıkıntı yaşamazsınız zaten moda ile ilgili site yapsanızda birşey olmaz alamazlar ama moda ve kadına gitmez bu domain unutulan değerler uygulamalar gelenek görenek gibi şeyleri paylaşın daha uygun okur bence

• Üyelik 21.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
daha siteyi yayın hayatına sokmadan bunları düşünürsen ohooo :D Bulunurluğunu sosyal ağlar ve reklamla ilerletebilirsiniz hit problemi diye bişey yoktur hit illaki seni bulur son olarakta konular eskiyen unutulmuş yazılar resimler videolar arasından derleyip toparlayabilirsin

Seslichat.web.tr

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Yok tozlu.com u temsil eden yazı link paylaşmazsaniz ozaman sıkıntı yaşamazsınız zaten moda ile ilgili site yapsanızda birşey olmaz alamazlar ama moda ve kadına gitmez bu domain unutulan değerler uygulamalar gelenek görenek gibi şeyleri paylaşın daha uygun okur bence

Aslında ismin uymaması konsuna bende katılıyorum. Asıl sıkıntı ben uymuyrum :) Bakalım sanırım adına uygun yapıcam

Ek Olarak:

filmizleweb adlı üyeden alıntı

daha siteyi yayın hayatına sokmadan bunları düşünürsen ohooo :D Bulunurluğunu sosyal ağlar ve reklamla ilerletebilirsiniz hit problemi diye bişey yoktur hit illaki seni bulur son olarakta konular eskiyen unutulmuş yazılar resimler videolar arasından derleyip toparlayabilirsin

Hit konusunu açmamın sebebi o kadar eski konulara ilgi olur mu google aramaları olur mu anlamında demiştim..:)

• Üyelik 21.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
sana bir örnek vereyim mesala film siteleri yeni çıkmayan veya dogru düzgün filmleri bulamadıgımızda biz eski filmleri tekrar yayın hayatına sokarız ve ilgi görür ne varsa eskilerde var merak etme sen aç gerisini gidişata bırak

Seslichat.web.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al