Birincisi tanıtım yazın çok itici olmuş. Önce onu belirteyim. Siteni biraz inceledim. Gereksiz şekilde iddialı bir yazı tercih etmişsin. Zaten baştan mesajın içindeki ''kalabalık sözlerden uzak, mütevazi ama bilgi dolu'' sözünü çürütüyor. Çünkü bildiğin laf kalabalığı olmuş.

İkincisi mikroblog'un anlamının ne olduğunu bildiğinden emin değilim. Bu bildiğin blog. Mikroblog farklı bir yayın biçimidir.

Üçüncüsü siz zahmet etmeyin, sizin yerinize bulsun derken, ben ulaşmakta güçlük çekeceğim yahut kaynak sıkıntısı olan bir konuda bir bilgi alacağımı düşünürüm bu sözden. Editörlük dilinde habere takla attırmak dediğimiz yöntemle, benim google news ya da yandex news'te zaten elimin altında olan bilgiler ki çoğunu bugün defalarca okudum. Yani yazında bahsettiğin o farklı deneyimi yaşıyor falan değilim.

Son olarak 'dünyanın önde gelen blogları ile eş zamanlı takip eden' kısmı da gereksiz. Reklam yaptığın sayfa webmaster sitesi. Buradaki insanlar zaten o bahsettiğin dünya'nın önde gelen sitelerinden direk bilgiyi alıyor. Yani ben zaten bunu yapıyorken ve o sitelerin çoğu da senin verdiğin hizmet gibi bunu bir arada yapıyorken, iki kelimenin yeri değişiyor diye neden siteyi tercih edeyim?

Eğer başta bu kadar iddialı bir tanıtım yazısı yazmamış olsan, sitene şans diler; iyi yerlere gelmesini ümit ettiğimi söylerdim ama daha içeriğin bile yeterli değilken bir webmaster sitesinde insanlara 'buna hazır mısınız, global adımlar atacak, zekice slogan' vs. bırak siten hakkında kullanıcı karar versin neyin zekice olup olmadığına. Ben şahsen gereksiz bir kibirden başka birşey görmedim sitenle ilgili.

Kolay gelsin.