Söylemesenizde başarılar dediğiniz için teşekkür ederim. Tanıtım yazısını ben yazmadım yazdırdım. Bu yazıyı da zaten kullanıcı yorumlasın diye yazdım buraya kibirle vs alakası yok. Diğer bir şey de bugün 2 adet yazı yazdım bloguma ve o yazıları burda da paylaştım ve daha önce hiç açılmamış konulardı arayıp bulamama konusunda yanlış düşündüğünüzü belirtmek isterim.
Ben size kibirlisiniz demedim. Haddim de değil zaten. Tanıtım yazısınından yola çıkarak bir okuyucunun ne düşünebileceğini bildirdim. Maksadınız da madem kullanıcı yorumuysa, yazıyı yazdırdığınız kişinin size yarardan fazla zararı olmuş. Benim yorumum bu yönde en azından.
Ha diyebilirsiniz ki arada benim gibi çürük yumurta da çıkabilir, doğaldır vs. ama ben burada siz de dahil olmak üzere insanlar zamanlarından arttırıp, maddi kazançtan çok manevi olarak bir işi becermenin hazzını yaşamak için çaba sarfediyorken, ortaya çıkan neticenin aksi yönde olduğunu belirtmek istedim.
Site sizin sonuçta. Bir başkası sizin verdiğiniz emeği sizin kadar iyi ifade edemez. Keşke tanıtım yazısı yazdırmak yerine, siz içinizden gelenleri yazmış olsaydınız daha samimi olurdu bence. O zaman olumsuz görünebilecek birçok şey de ortadan kalkardı.
Her neyse sonuçta size ait olmayan bir yazı üzerinden, sizi tanımadan birşey demek istemem ama ben yerinizde olsam naçizane tavsiyem, kendi emeğimi başkasının anlatması yerine kendim anlatmayı tercih ederim. Sizin en kötü yazınız, bir başkasının yazsıından daha önemli bence.
Söylemeseniz de derken aslında yine başarılı olmanız temennisi saklıydı mesajımda. Umuyorum arzu ettiğiniz maddi - manevi beklentiniz neyse kazanırsınız. İyi forumlar.