sanalzade adlı üyeden alıntı

Yazınıza bende katılıyorum arkadaşların vurgularınada katılıyorum...
sitenizde epeyce teknoloji haberi gördüm pekı siz neden hiç kaynak belirtmiyorsunuz ? Yazınızda başımıza gelen demişsiniz 2000 kelimelik makalelerden bahsetmişsiniz özür dilerim ama 2000 kelimelik bir makalenizin link 'ini ve onu kaynak göstermeden alan bir site örneği verirmisiniz ?


Merhaba,

Bu sadece bir örnektir. Yazdığımız haberler, zaten birçok teknoloji sitesinde bulunan haberler. Doğal olarak bizler Türkçe teknoloji sitelerini daha çok takip ettiğimiz için, bizler de kendimiz yorumlayarak haberleri tekrar kaleme alıyoruz. Bunun yanı sıra da elimizden geldiğince Blogger ile ilgili vs. yazılar eklemeye çalışıyoruz. Dolayısı ile bu şekilde zaten haberlerin kaynaklarını bilemiyoruz. Lâkin gerektiğinde zaten kaynak ekliyoruz.

Bunun yanı sıra bu sadece bir örnektir. Ben sadece herkesin yaşayabileceği bir durumu, kendi fikirlerim ile harmanlayarak dile getirmek istedim. Ben hangi site kaynak belirtmiyor vs. bunu takip edemem, buna vaktim yok. Belirttiğim gibi; sadece bu konu ile ilgili fikirlerimi içeren bir yazıdır.

İyi Çalışmalar