ismailweb adlı üyeden alıntı
sizin dediğiniz domain ticaretine giriyor o zaman şimdi benim elimde sağlıkla ilgili keyword domainim olsa ben o siteye proje yapabilirmiyim ben mühendislik ve yazılım alanlarında bilgiliyim sağlık hakkında bir fikrimde bilgimde yok. kopya-çalıntı içerik yükleyerek bir şeyler yapmaya çalışırım o da nereye kadar kötürür. ben bu zamana kadar bir site açmayı düşünürken ilk önce ne yapacağımı bulur ondan sonra o proje ile ilgili keyword domain ararım ben çok parası olan biri değilimde tutupta bir domaine 1000 tl 5000 tl veremem bu yüzden hiç kullanılmamış domain aramaya çalışırım zordur ve süre alır.
Bende c/p yapıyorum bazı sitelerimde.
Sağlık için c/p yapabilirsin sonuçta atıyorum
bitki çayı nasıl yapılir neye faydalıdir bu standart bir konu yada gribe iyi gelen besinler nelerdir buda okuyarak ve özet çıkarıp açılacak bir konu yada kendi yorumunu katarsin sende bende yapabiliriz.
Gidipte apandist ameliyatı anlatmayacaksin ya uzmanlık gereksin
Etiketlerinı ve tema seçimin tam olsun zaten yazılımcisin önüne engel ne?
Domaininde seni öne atacak sermayendir yani yapabilirsin ama o yok google trendten bakarım alakasız anlamsız bana önerdiğin gibi bir iki kelime ile domainalırım site yaparım dersen zaten senin ciddiyetin oradadır o projede
Bülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım demiş.
Seninki o misal umarım anlamışsındır
Projeye göre Domain bulurum çok kolay demezsin artık
Ek Olarak:
Eee o zaman takma kafana 1 haftadır proje üretemiyorum diye uzme kendini :-) 1 ay sonrada bu kafayla birşey üretemezsin