NovaMan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Açacagım sitemde diğer konular dışında oyun indirme gibi bir kategoride açmak isitoyrum bu oyunların torrent linkini paylaşssam her hangi bir sorun olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Neye Sorun olurmu Sitende adsense varsa olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
oorka adlı üyeden alıntı
Sitemiz 5651 yasa gereği içerik sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemizdeki Dosyaların Hiçbiri kesinlikle sunucularımız da barınmamaktadır. Bu dosyalar başka sitelerden alınmaktadır.Linklerdende anlaşılacağı gibi hepsi farklı kişilere aittir.Ancak herhangi bir dosyanın kaldırılması istenirse bize
mail@gmail.com adresine bildirmeniz halinde mesajı görür görmez içeriği yayından kaldıracağız. Aksi durumlarda sitemiz yada site sorumlularımız yasal hükümlülüklere tabi tutulamaz.
Şöyle bir yazı yazarsan footer a sıkıntı çıkmaz
Bu yazıyla birşeyden kurtulamazsın. Herkeste var o yazı ;) Torrent dosyalarını sitenin barındığı sunucularda barındırmadığın müddetçe bir sıkıntı oluşturmayacaktır.
.torrent dosyasının içindeki veriler sunucunda olmadığı müddetçe yasalarımız gereği sorun teşkil etmiyor ancak siteye erişim kısıtlaması gelebiliyor tib tarafından sadece siteye engelleme konuluyor bkz: kickass vs...
Ben dosyalaır sunucumda barındırmak istiyorum diyorsan rusya, makedonya, hollanda,fransa veya malezya'dan host satın alacaksın. veya sitenin yayın yapacağı yer türkiye olur ama torrent dosyalaırnı yukarda dediğim yerden alıp oraya atıp paylaşabilirsin :)
İyi forumlar.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Torrent dosyaların sunucuda olmadığı müddetçe sorun olmaz demiştim. Yandex disk, dropbox, turbobit nereye yüklersen yükle ama sitenin yazılımının olduğu, yayın yaptığı sunucuda dosyaları barındırma yeterlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Dropboxa yüklemeni önermem belli süre sonra indirme kısmını kapatıyor.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
O yazıda dediklerim bahsediliyor ancak arkadaş dosyaları sunucuya atarsa ne olacak ? yazıyla çelişmeyecek mi bende bunu açıkladım arkadaşa, o anladı zaten nasıl paylaşılacağını