oorka adlı üyeden alıntı

Sitemiz 5651 yasa gereği içerik sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemizdeki Dosyaların Hiçbiri kesinlikle sunucularımız da barınmamaktadır. Bu dosyalar başka sitelerden alınmaktadır.Linklerdende anlaşılacağı gibi hepsi farklı kişilere aittir.Ancak herhangi bir dosyanın kaldırılması istenirse bize mail@gmail.com adresine bildirmeniz halinde mesajı görür görmez içeriği yayından kaldıracağız. Aksi durumlarda sitemiz yada site sorumlularımız yasal hükümlülüklere tabi tutulamaz.


Şöyle bir yazı yazarsan footer a sıkıntı çıkmaz


Bu yazıyla birşeyden kurtulamazsın. Herkeste var o yazı ;) Torrent dosyalarını sitenin barındığı sunucularda barındırmadığın müddetçe bir sıkıntı oluşturmayacaktır.

.torrent dosyasının içindeki veriler sunucunda olmadığı müddetçe yasalarımız gereği sorun teşkil etmiyor ancak siteye erişim kısıtlaması gelebiliyor tib tarafından sadece siteye engelleme konuluyor bkz: kickass vs...

Ben dosyalaır sunucumda barındırmak istiyorum diyorsan rusya, makedonya, hollanda,fransa veya malezya'dan host satın alacaksın. veya sitenin yayın yapacağı yer türkiye olur ama torrent dosyalaırnı yukarda dediğim yerden alıp oraya atıp paylaşabilirsin :)

İyi forumlar.