bilgive adlı üyeden alıntı

Örneğin __NOTOC__, sayfadaki konu başlıkları bölümünün eklenmemesini sağlar. {{FULLPAGENAME}} veya yalnızca bağlantıda FULLPAGENAME, sayfa başlığı dahil olmak üzere alan adını yazar veya bağlantıda oluşturur. __TOC__ eklediğiniz yerde konu başlıkları gözükür. (Elbette bunu şablonlar ile de yapabilirsiniz. Örneğin, yine bu sihirli kelimeyi kullanarak TOC right veya TOC left gibi) vs, vs... İngilizce sayfaları okumanızı tavsiye ederim. Türkçe Vikipedi'deki bile maalesef uzun süredir çevrilecek. El atacaktım ama Vandalizm ile uğraşmaktan vakit kalmıyordu. Sonra beni küstürdüler. Sağ olsunlar.

Yanlış hatırlamıyorsam, sizinle özel mesajdan görüşmüştük. Şuradaki konunuz nedeniyle.

Bildirim gelmemiş, o yüzden mesajınızı çok sonradan göndüm. Mediawiki konusunda çok büyük kaynak sıkıntısı var. İngilizce kaynaklardan aşina olduğumuz şeyleri yapabiliyoruz. Ama mesela Vikipedi'de kullanılan editörü kurmak için sunucu yönetimi bilgisi gerekiyordu, o zamanlar bu konuya hiç aşina olmadığım için İngilizce kaynaktan da ne kadar araştırsam da bir sonuç alamamıştım.