-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Pnömatik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
N** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar E-cerrah.Net açarak internet sitesi üzerinden en büyük cerrah sitesi yapmaya karar vermiştim. Yaklaşık 12 Bin konu başlığı çıkardım google aramalarından.
Sitemdeki Kategoriler
Göğüs Cerrahisi
Kalp Damar Hastalıkları Cerrahisi
Genel Cerrahi
Nöroşirurji (Beyin Cerrahisi)
Üroloji
Çocuk Cerrahisi
Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi
Oral ve Maksillofasiyel Cerrahi
Ortopedi
Göz Hastalıkları Cerrahisi
Kulak-Burun-Boğaz Cerrahisi
Seç Beyin Cerrahisi
Ağız Ve Diş Estetiği
Burun Estetiği
Cerrah Kategorisi
Dudak Estetiği
Estetik Cerrahi
Genioplasti
Genital Bölge Estetiği
Geriatri
Göğüs Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Karın Germe Estetiği
Karın Germe Estetiği
Kaş Kaldırma
Kulak Estetiği
Liposuction (Yağ Alma)
Plastik Cerrahi
Bu kategorilerde ilerleyeceğim
Şimdi sitemi 13 aralıkta açtım Sitemde şuanda 13 Adet yazı vardır.
Ben nasıl bir yol izlemeliyim Mesela günde kaç adet içerik atmalıyım.Ne zamana kadar seo için beklemeliyim. Yada seoya başlamalımıyım.
Sorularım: Günde Kaç Adet İçerik Koyayım ve Kaç Kelime olsun.
Bu tür kategorilerle başarıyı yakalayabilirmiyim.
Ben Tanınmak hit yapmak için ne yapmam gerekiyor.
cevaplarsanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Günde 3 tane girin en fazla , 150+ kelime olsun
Mesela insanlar doktora gitmeden önce internette arastırma yapıyor yakalayabilirsiniz.
sosyal medyayı kullanabilirsiniz yada google adwords e reklam verirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
yani uzman mısınız bu konuda yani doktor musunuz bilmiyorum ama sağlıkta güzel iş var ama sakıncaları fazla bende gebeyim.net var ama kullanamıyorum ole kopyala yapıstırda yapmak istemiyorum o zamanda kalıyor yolunuz açık olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Mesajım bulunsun şuan acil işim var 2 saat sonra bu konu hakkında bildiğim herşeyi elimden geldiğince sizinle paylaşacam bende purtukal . com adresli sağlık sitesinin sahibiyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yazıları uzman birisi yazmayacaksa hiç başlama. Bence konu başlıklarını belirlemişsin git uzmanlara sorarak bir yazı yaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Revexserv
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
internet works ~
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kendi doğrularınla devam et ve sağına, soluna, arkana hiç bakma ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
ne kadar yazı yazarsanız okadar iyi olur hocam düzenli bir yazı girişi olsun da
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Öncelikle hocam açacağınız site genel olarak tbm oranı yüksek sektörel bir alan olduğu için rekabet düzeyi yüksek olacaktır. Fakat siz yazacağınız makale konularını doğru şekilde tespit edebilirseniz kısa sürede hitlerinizde yükseliş olacaktır. Örneğin tespit ettiğiniz konu başlıklarını google da allintitle:"anahtar kelime" şeklinde arayıp sonuç sayısı 100 den düşük olan konularda makale yazabilirsiniz. Çünkü rekabet düzeyi yüksek konularda yeni kurulmuş bir sitenin ilk sayfalara çıkma olasılığı çok düşüktür.
Günlük olarak kaç adet makale yazacağınıza gelecek olursak öncelikle makaleleriniz oldukça ayrıntılı ve kaliteli olmalı, çünkü örneğin sağlık hakkında bir araştırma yaptığınızda ilk sayfada çıkan sitelerin en az 300-400 kelimelik makaleler yazdığına şahit olacaksınız. Günde kalitenizi düşürmeden kaç adet yazabiliyorsanız belirli bir düzen içinde yazmanız gerekmektedir. İster 1 tane yazın ister 10 tane yeterki yazdığınız konular ayrıntılı olsun. Yazacağınız konulara mutlaka birden fazla görsel ekleyin ve hedef anahtar kelimenizi makale içinde %1,5-6 oranında kullanın.
Site içi seoya ağırlık vermenizi tavsiye ederim makaleleriniz arasında site içi linklemeler yapın site dışı seo konusunda ise pek tücrübem bulunmadığı için birşey söyleyemiyorum ama sitenizin backlink almaya hazır olduğunu hissettiğiniz zaman tanıtım yazısı çalışmalarıyla başlayabilirsiniz.
Ayrıca çok fazla kategoriye aynı anda yönelmeyin rekabet düzeyi düşük olan 3-4 adet kategori belirleyip ilk olarak bunlarda yükselmeye çalışın daha sonrasında ise farklı kategorilere yönelebilirsiniz.
Ne zaman hit çekeceğinize gelecek olursak orası biraz karışık, tam olarak belli olmuyor örneğin bu anlattığım yöntemlerle benim sitem 140 makale ile şuan günlük 750 tekil hite sahip, 4 aylık bir site. Sizin sektörünüzde sağlık fakat estetik sektörü başta dediğim gibi rekabeti yüksek olduğu için durum biraz farklı olabilir.