Ben OVH kullanıyorum ve oldukça memnunum. 1GB RAM, 1 CPU, 10 GB alan ve 10 TB bandwith. Ücret çok makul. Türk vatandaşı olduğunuzu da belirtince aylık fiyat 1.99 Euro. Sağlam firma olduğunu zaten biliyorum. Buraya geçmede önce digitalocean ve linode denemiştim. Bunun üzerine Ubuntu 14.04 kurdum ve Vesta Panel'i yalnızca 4 satır komut ile kurdum. Hepsi bu kadar.

Alastyr'de iken bana kimse sen CPU aşmışsın filan demedi. Fakat MediaWiki yazılımında bir şablonu kaydetmeye çalıştığımda en az 5 dakika CPU 100'den aşağı olmadı. Ben bundan dolayı geçtim. Forumda hem digitalocean ile OVH hız karşılaştırmasını vermiştim hem de Vesta panel kurulumunu.

Sadece kredi kartının ve kimliğinin görüntüsünü istiyorlar. Ben web kamerası ile resmini çekip gönderdim. Sunucum 1 günde hazırda. Ayrıca ns'lerin kendi alan adın oluyor. İstersen satın aldıktan sonra ücretsiz kurulumunu yapabilirim. 1CPU aynı anda 70 değil 200-300 kişiyi kaldırır. Ayrıca OVH'nin hızının da 90'dan aşağıya düştüğünü hiç görmedim. Türkiye'de yoncu'dan VPS almıştım. Ama bir gün bile duramadım.