-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
GErçek konuşayım adf.ly bc.vc sistemler boş sistemlerdir. Yani düzenli bir gelir kaynagı değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sen internette haram helal ayrımı yaparsan ohoo acaba windows lisanslı mı kardeş ? kaçtane kullandıgın program scripti vs lisansli mi ? oyunlar para veriyormusun? film izliyormusun? bunlar da bir emek değil mi
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Madem bilir kişiler bu konuda toplanmış bende yeni konu açmıyım da burda soruyum.
Bir blog sitesi açmayı düşünüyorum.İçerikler benim kodladığım bir sosyal ağ fikri var bu fikri gerçekleştirirken izlediğim yollarla ilgili olucak.Tamamen şahsi düşüncelerim ve izlediğim yollar olduğu için özgün içerikle dolu olucak.Adım adım siteyi kodlarken düşüncelerimi düz mantıkla sistemin ana içerik kodlarını orada paylaşıcam,bir süre sonra yazdıklarımdan gelir kazanabilirmiyim sizce ?
Maksadım proje tutmaz ise en azından blogdan bu kadar kazandım diyip kendimi tatmin etmek :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır param var alıyorum değil. Param yoksa almıyorum. Bende istiyorum her çıkan filmi izlemek. Adobenin tüm programlarını kullanmak gibi. Ücretsiz alternatifleri kullanıyorum.
ekisilani.com - DomainGalerisi.com - Vektorellogo.com - tedarikcifirmalar.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Para kazanmak mı istiyorsun ?.
Ben siteyi 1.3 yıl önce açtım ve hiç ilgilenmedim bundan 6 ay önce site duruyor bir değerlen direlim dedim. Yazı eklemeye başladık güzel bir tema yaptık.(Veya temayı düzenledik) Fuarlara katıldık sponsorlar bulduk (MSI,OyunHizmetleri) 3 tane Twitch yayıncımız var. İlk başta para harcadık ama deydi.
Burada amaç vaz geçmemek. Eyer sıkılır ve vaz geçersen kaybedersin. Şuan para kazanmıyorum ama cebimden de harcamıyorum.
KATEGORİ: Oyun
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr