-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her yazarın ödemelerini kendisi alması için benimle bir tek bağlarının site yötecisi olmam için :)
Ek Olarak: her yazarın ödemelerini kendisi alması için benimle bir tek bağlarının site yötecisi olmam için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) hocam bende bunun bir yolu olmalı yani google diyorki html de değiştirme yektisine sahipmisin ?
cevap evet sahipler çünkü ben sahibim :) site benim adıma olucak ama sayfadaki reklamlarım %50 si onların olacak :) youtube gibi olmuyormu ?
Ek Olarak: :) hocam bende bunun bir yolu olmalı yani google diyorki html de değiştirme yektisine sahipmisin ?
cevap evet sahipler çünkü ben sahibim :) site benim adıma olucak ama sayfadaki reklamlarım %50 si onların olacak :) youtube gibi olmuyormu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence eklenebilmeside gerekir :) yani bir sitenin birden çok yönetici olabiliryorsa birden çok sahibide olabilmeli whois sonuclarında bir sitenin 2 3 sahibi olabileciği üzerine biryerde yazı dahi okumuştum :)
Ek Olarak: bence eklenebilmeside gerekir :) yani bir sitenin birden çok yönetici olabiliryorsa birden çok sahibide olabilmeli whois sonuclarında bir sitenin 2 3 sahibi olabileciği üzerine biryerde yazı dahi okumuştum :)
Ek Olarak: merhaba arkadaşlar tekrar konu açmak istemiyorum ama yardıma ihtiyacım var :) bu konuda yardım edebilicek varmı ya da adsense yerine kullanabiliceğim alternatif bir reklam sistermi varmı ?