:) hocam bende bunun bir yolu olmalı yani google diyorki html de değiştirme yektisine sahipmisin ?
cevap evet sahipler çünkü ben sahibim :) site benim adıma olucak ama sayfadaki reklamlarım %50 si onların olacak :) youtube gibi olmuyormu ?
Ek Olarak: :) hocam bende bunun bir yolu olmalı yani google diyorki html de değiştirme yektisine sahipmisin ?
cevap evet sahipler çünkü ben sahibim :) site benim adıma olucak ama sayfadaki reklamlarım %50 si onların olacak :) youtube gibi olmuyormu ?
Ek Olarak: :) hocam bende bunun bir yolu olmalı yani google diyorki html de değiştirme yektisine sahipmisin ?
Malesef olmuyor, o yetkiye sahipmisin diye sana soruyor onlara değil. Hem ayrıca böyle birşey olsa ortalık karışır herkez bir siteye 3-4 hesap birden ekler dimi?