sağolun hocalarım. niche site için dusunmustum. boyle yapınca tam olarak niche olmuyor ama biliyorum. amacım belirledigim 4 -5 kelimeyi yeni domain almadan kendi sitem uzerinden yapmak. anahtar kelimeleri subdomain olarak kullanmak istiyorum.

bu gozle bakıp cevap verirseniz sevinirim

Schwarz adlı üyeden alıntı

Çok fazla emin değilim ama bildiğim kadaryıla kategori şeklinde açmak daha iyi diye biliyorum. Subdomain olduğunda yeni bir site olarak gözüküyor ve sıralamada yukarı çıkması kategoriye göre daha zor olduğunu biliyorum. Mutlaka daha iyi bilen biri vardır ve yardımcı olucaktır. Ama bende bu bildiğimi wmaraci forumunda bi konuda okumuştum yanlış biliyosam suç o arkadaşındır :)

Ek Olarak:

fckinglegendary adlı üyeden alıntı

Tam olarak emin değilim fakat daha önce biraz araştırmıştım bende. Hepsiyle tek tek ilgilenirim dersen subdomain daha mantıklı oluyor.

Ek Olarak:

wordpressman adlı üyeden alıntı

subdomaini google, ana domaininizden bağımsız bir site olarak görür ve yapacağınız işler ana sitenizden bağımsız sayılır bu nedenle eğer ana siteniz bağımsız bir iş yapacaksanız doğal olarak seo işide farklı olacaktır

Ek Olarak:

KaanGundovan adlı üyeden alıntı

giyim.sitesi.com
elbise.sitesi.com

Yukarıdaki iki site "sitesi.com" a ait değil, her biri farklı bir site olarak görür.

sitesi.com/giyim
sitesi.com/elbise

Yukarıdaki domainlerde ise "sitesi.com" a ait iki farklı bölüm görür ve indekslerken "sitesi.com" olarak ele alır.

En baştaki 2 domain 3 farklı site demektir. Fakat alttaki 2 domain aynı sitenin farklı bölümleri anlamına gelir.