-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
anahtar kelimeleri subdomain seklinde kullanmak mı yoksa kategori olarak kullanmak mı faydalı.
ornek: giyim.sitesi.com
elbise.sitesi.com
sitesi.com/giyim
sitesi.com/elbise
faydası zararı nedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İthalat İhracat
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Çok fazla emin değilim ama bildiğim kadaryıla kategori şeklinde açmak daha iyi diye biliyorum. Subdomain olduğunda yeni bir site olarak gözüküyor ve sıralamada yukarı çıkması kategoriye göre daha zor olduğunu biliyorum. Mutlaka daha iyi bilen biri vardır ve yardımcı olucaktır. Ama bende bu bildiğimi wmaraci forumunda bi konuda okumuştum yanlış biliyosam suç o arkadaşındır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tam olarak emin değilim fakat daha önce biraz araştırmıştım bende. Hepsiyle tek tek ilgilenirim dersen subdomain daha mantıklı oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
subdomaini google, ana domaininizden bağımsız bir site olarak görür ve yapacağınız işler ana sitenizden bağımsız sayılır bu nedenle eğer ana siteniz bağımsız bir iş yapacaksanız doğal olarak seo işide farklı olacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
giyim.sitesi.com
elbise.sitesi.com
Yukarıdaki iki site "sitesi.com" a ait değil, her biri farklı bir site olarak görür.
sitesi.com/giyim
sitesi.com/elbise
Yukarıdaki domainlerde ise "sitesi.com" a ait iki farklı bölüm görür ve indekslerken "sitesi.com" olarak ele alır.
En baştaki 2 domain 3 farklı site demektir. Fakat alttaki 2 domain aynı sitenin farklı bölümleri anlamına gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam mesela saglik.sitesi.com ve borsa.sitesi.com şeklinde olacaksa subdomain ile yapabilirsiniz. Fakat sağlık sitesi kurmak istiyorsunuz o zaman zayiflama.sitesi.com ve fitness.sitesi.com açmak yerine kategori şeklinde yapmanız daha mantıklı olur bence