-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Web sitesine reklamlı bir bağlantı ve ardından karanlık resimli hiçbir şey olmadığını sandığım sayfa görünce, farklı anlamışım. Kusura bakmayın.
Durgun sular derin akar.
haylaz7
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pardon, evladım derken??? ayrıca neden keriz yerine koyayım????
Açıklayıcı bir yazı yaz cevap vereyim neyi merak ettiysen... Ayrıca burda gereksiz neden yazı yazıyorsun onuda pen anlamadım... Site gayet açık... Site ekliyorsun stumble gibi...
Ek Olarak: adf.ly linki hakkında sorunu olan varsa pm atsın site adresini direk atayım... Amacım site link olarak hiç bir sitede olmasın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Düzeltme yaptım, kusura bakmayın ama reklamlı bağlantı ve sonrasında boş bir sayfa beni epey bir kızdırdı. Bir de koyu renkli bir resim ve hiçbir şey görmeyince sahte sandım. Neyse, yanlış anlamışım, ben kendime biraz istirahat vereyim. İyi çalışmalar.
Durgun sular derin akar.
haylaz7
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz kusura bakmayın... Tasarım açısından bir çalışma yapmadım. Hata bende de var. Ama site sorunsuz işlemekte.. Tek sorun like-dislike, paylaş ve kategorili sistem çalışmamaktadır. Geri kalan bütün özellikler aktif olarak işlemektedir. Beta sürümü sonunda ise sistem tamamen farklı bir yapıya sahip olacak...
1 kişi bu mesajı beğendi.
haylaz7
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar benim bildiğim link kısaltma o vardı açıklamada yazılı isteyen pm atsın bende siteyi vereyim... Nasıl bir gereksiz muhabbettir ya... Bırakın boş mesaj atmayı Allah aşkına... Bir şey yaptım paylaştım adf.ly hakkında sorunu olan pm atsın site adını yazayım...
Vaybe
Vaybe.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yeni bir siteye neden reklam yönlendirmeli link koyarsın direk kapadım. destek olmadan köstek olmasını istiyorsun gibime geldi. önce güzel bir şekilde tanıt sonra destek verelim reklam nedir.
https://www.vaybe.net
haylaz7
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam mı :) reklam kısmını çözemedim ama sıkıntı değil... Böyle bir saçmalık görmedim. Link kısaltma servislerininde reklam oldugunu burda gördüm....
Ayrıca adf.ly üyeliğim yok tamamen ücretsiz link kısaltma özelliği kullanılıyor. Ben siteyi boşluklu yazıyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
haylaz7 adlı üyeden alıntı
Reklam mı :) reklam kısmını çözemedim ama sıkıntı değil... Böyle bir saçmalık görmedim. Link kısaltma servislerininde reklam oldugunu burda gördüm....
Ayrıca adf.ly üyeliğim yok tamamen ücretsiz link kısaltma özelliği kullanılıyor. Ben siteyi boşluklu yazıyorum...
hocam yanlış anlamayın. verdiğiniz link kısaltma servisine, link her tıklandıgında hesabınıza para akar.
burda ki insanlara saf numarasını yapmayın. Arjadaş yukarıda goo.gl'yi önermiş. Bilmiyordum diyorsunuz. Ama öğrnediniz. bu tür mesajların gelmesini istemiyosanız linki değiştirin. Bu kadar Basit.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...