lostyazilim

Stumbleupon Benzeri Türk sitesi

10 Mesajlar 1.808 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

haylaz7 haylaz7 Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Siteyi beta sürümü olarak yayın hayatına başlattık...

xyz siteler dahil her türlü içerik ekleyebilirsiniz...

Tek dikkat etmeniz gereken noktası xyz siteleri ekleyeceğinz adres subdomain'dir. ****.siteadi.com şeklindedir.

Ücretsiz içerik eklemesi yapabilirsiniz. Stumble'yi bilen bilir. Sistem basit ama henüz tasarımı devam eden beta sürümüdür.

Beta sürüm olması eklenen içeriğin değiştirileceği anamına gelmemektedir. Bütün içerikler korunacaktır....

Site : http://www.lookhub.xyz/ (gereksiz yazılan mesajlardan sıkılıp " www. look hu b. xyz " adres bu... Aradaki boşlukları silin yada isteyen adf.ly'ye tıklasın başkada polemik yaratmayın lütfen. pişman oldum burdan yazdığıma... Diğer forumda sorun olmayan şey burda mesaj kasmak adına sorun haline geldi... )

1 üyelik bütün subdomainlerde geçerlidir.

wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Web sitesine reklamlı bir bağlantı ve ardından karanlık resimli hiçbir şey olmadığını sandığım sayfa görünce, farklı anlamışım. Kusura bakmayın.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 04.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Pardon, evladım derken??? ayrıca neden keriz yerine koyayım????

Açıklayıcı bir yazı yaz cevap vereyim neyi merak ettiysen... Ayrıca burda gereksiz neden yazı yazıyorsun onuda pen anlamadım... Site gayet açık... Site ekliyorsun stumble gibi...

Ek Olarak: adf.ly linki hakkında sorunu olan varsa pm atsın site adresini direk atayım... Amacım site link olarak hiç bir sitede olmasın...

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Düzeltme yaptım, kusura bakmayın ama reklamlı bağlantı ve sonrasında boş bir sayfa beni epey bir kızdırdı. Bir de koyu renkli bir resim ve hiçbir şey görmeyince sahte sandım. Neyse, yanlış anlamışım, ben kendime biraz istirahat vereyim. İyi çalışmalar.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Siz kusura bakmayın... Tasarım açısından bir çalışma yapmadım. Hata bende de var. Ama site sorunsuz işlemekte.. Tek sorun like-dislike, paylaş ve kategorili sistem çalışmamaktadır. Geri kalan bütün özellikler aktif olarak işlemektedir. Beta sürümü sonunda ise sistem tamamen farklı bir yapıya sahip olacak...
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

grafen grafen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 962
  • Beğeniler 23 / 181
  • Ticaret 17, (%100)
adfly gibi ücretli linkler yasaktır

Ek Olarak:

haylaz7 adlı üyeden alıntı

Pardon, evladım derken??? ayrıca neden keriz yerine koyayım????

Açıklayıcı bir yazı yaz cevap vereyim neyi merak ettiysen... Ayrıca burda gereksiz neden yazı yazıyorsun onuda pen anlamadım... Site gayet açık... Site ekliyorsun stumble gibi...

Ek Olarak: adf.ly linki hakkında sorunu olan varsa pm atsın site adresini direk atayım... Amacım site link olarak hiç bir sitede olmasın...

goo.gl koyun o zaman sitenizin linki olmasın diyorsanız

• Üyelik 04.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar benim bildiğim link kısaltma o vardı açıklamada yazılı isteyen pm atsın bende siteyi vereyim... Nasıl bir gereksiz muhabbettir ya... Bırakın boş mesaj atmayı Allah aşkına... Bir şey yaptım paylaştım adf.ly hakkında sorunu olan pm atsın site adını yazayım...

Vaybe Vaybe Vaybe.Net Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 9 / 87
  • Ticaret 9, (%100)
yeni bir siteye neden reklam yönlendirmeli link koyarsın direk kapadım. destek olmadan köstek olmasını istiyorsun gibime geldi. önce güzel bir şekilde tanıt sonra destek verelim reklam nedir.

https://www.vaybe.net

• Üyelik 04.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Reklam mı :) reklam kısmını çözemedim ama sıkıntı değil... Böyle bir saçmalık görmedim. Link kısaltma servislerininde reklam oldugunu burda gördüm....

Ayrıca adf.ly üyeliğim yok tamamen ücretsiz link kısaltma özelliği kullanılıyor. Ben siteyi boşluklu yazıyorum...

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

haylaz7 adlı üyeden alıntı

Reklam mı :) reklam kısmını çözemedim ama sıkıntı değil... Böyle bir saçmalık görmedim. Link kısaltma servislerininde reklam oldugunu burda gördüm....

Ayrıca adf.ly üyeliğim yok tamamen ücretsiz link kısaltma özelliği kullanılıyor. Ben siteyi boşluklu yazıyorum...

hocam yanlış anlamayın. verdiğiniz link kısaltma servisine, link her tıklandıgında hesabınıza para akar.

burda ki insanlara saf numarasını yapmayın. Arjadaş yukarıda goo.gl'yi önermiş. Bilmiyordum diyorsunuz. Ama öğrnediniz. bu tür mesajların gelmesini istemiyosanız linki değiştirin. Bu kadar Basit.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al