Merhabalar. Öncelikle bütün wmaraci.com üyelerinin yeni yılını kutlarım. Sormak istediğim soruyu aslında konu başlığında yazdım ancak biraz daha açmak istiyorum bu soruyu.
Kişisel bir bloga sahibim. Bu blogta blogger, wordpress, programla, webmaster gibi genel anlamda bilgisayar hakkında yazılar yazıyorum. Blogger ile ilgili tüm makalelerimin ortam resmi aynı. Yine aynı şekilde wordpress kategorisindeki bütün makalelerimin ortam resimleri aynı. Mantık olarak diğer kategorilerde de böyle.
Bunu yapma sebebim bir düzen olması. Farklı farklı resimlerin kötü duracağından aynı boyuttaki aynı resmin durması bana daha mantıklı geldi. Ancak birkaç blogta gezerken bunun yanlış olduğunu okudum. Her makalenin kendisine özgü resimlerin olması daha doğruymuş.
Sizce bu durum ne kadar doğru ne kadar yanlış ? Sizler nasıl yapıyorsunuz ? Sizler resim seçerken nelere dikkat ediyorsunuz ?
Bu konuyu destek almaktan çok herkesin bilgisini paylaşıp doğru bir karar ile insanların bilgilenmesini istedim. Cevaplayan, tartışmaya katılan herkese teşekkür ederim.