lostyazilim

Açacağım sitenin içeriği ne olmalı

22 Mesajlar 2.381 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

iCloud iCloud Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 23.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrencilik
    • Konum Mersin
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 212
    • Beğeniler 0 / 24
    • Ticaret 2, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

1000 lerce site içinde nasıl uste çıkacaksın ?
    Para harcaman lazım ne yaparsan yap bütçeniz onemli yoksa hava gazı.

Hocam kullanıcı adımın altındaki siteyi görüyorsunuz anahtar kelimelerine bakım sıralamadaki yerlerime bakabilirsiniz bir kuruş para ödemedim kendi iyi bildiğim işi yaptım başarılı oldum her şey para değil.

wmaraci
    reklam

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
    • Üyelik 18.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Meslek satınalma/proje danışmanlık
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad E** Ç**
    • Mesajlar 2627
    • Beğeniler 77 / 644
    • Ticaret 12, (%100)

iCloud adlı üyeden alıntı

Hocam kullanıcı adımın altındaki siteyi görüyorsunuz anahtar kelimelerine bakım sıralamadaki yerlerime bakabilirsiniz bir kuruş para ödemedim kendi iyi bildiğim işi yaptım başarılı oldum her şey para değil.

E o zaman herşey para değilse 1 numara yaparım diyorsan neden konu açtığını anlamadım?
    bu mantıkla tofaş şahini mercedes yaparsın yapta görelim derim

Ama emin olun 3 ay sonra bana hak vereceksiniz ;)
    Sağlık kadın moda bir bak neler var rekabet zincirinde belliki gram araştırma yapmamışsın bunlar acı gerçekler

• Üyelik 23.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrencilik
    • Konum Mersin
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 212
    • Beğeniler 0 / 24
    • Ticaret 2, (%100)

E o zaman herşey para değilse 1 numara yaparım diyorsan neden konu açtığını anlamadım?
    bu mantıkla tofaş şahini mercedes yaparsın yapta görelim derim

Ama emin olun 3 ay sonra bana hak vereceksiniz ;)
    Sağlık kadın moda bir bak neler var rekabet zincirinde belliki gram araştırma yapmamışsın bunlar acı gerçekler

Hocam ben bu işte çok iyiym öyle böyle bir şey demedim ben sadece bu işlerden birine gireceğim fikir alıyorum siz ne diyorsunuz bana ben fikir almak için açtım

• Üyelik 18.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad E** Ç**
    • Mesajlar 2627
    • Beğeniler 77 / 644
    • Ticaret 12, (%100)

Hocam ben bu işte çok iyiym öyle böyle bir şey demedim ben sadece bu işlerden birine gireceğim fikir alıyorum siz ne diyorsunuz bana ben fikir almak için açtım

E fikir veriyorum zaten sana
    ne yenilik katacaksın moda sitesı kadın sitesi açarsan yeni elbiseler mı tanitacaksın tasarım mı yapacaksın defileler mi duzenleyeceksin?
    Farkin ne olacak markan domainin ne olacak ? Forumdakiler gibi ohoo domain bulunur dolu deyip turkce imla vurgu vs tüm kurallara aykiri 35 karakter domainlemi baslayacaksin.
    Yoksa bir kaç site gezip onların yazılarını okuyup editleyip sitende mı paylasacaksin öyle yapacaksın değil mı ?

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 23.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrencilik
    • Konum Mersin
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 212
    • Beğeniler 0 / 24
    • Ticaret 2, (%100)

E fikir veriyorum zaten sana
    ne yenilik katacaksın moda sitesı kadın sitesi açarsan yeni elbiseler mı tanitacaksın tasarım mı yapacaksın defileler mi duzenleyeceksin?
    Farkin ne olacak markan domainin ne olacak ? Forumdakiler gibi ohoo domain bulunur dolu deyip turkce imla vurgu vs tüm kurallara aykiri 35 karakter domainlemi baslayacaksin.
    Yoksa bir kaç site gezip onların yazılarını okuyup editleyip sitende mı paylasacaksin öyle yapacaksın değil mı ?

Şimdi öncelikle benim size açıklamaya çalıştığım konumuz bu değil allah kerimdir bir şekilde hallolur bütçe sormadım başka bir şey sormadım konu dışında bir yorumunuz var ise özelden bildirebilirdiniz konu dağılıyor.

• Üyelik 18.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad E** Ç**
    • Mesajlar 2627
    • Beğeniler 77 / 644
    • Ticaret 12, (%100)

Şimdi öncelikle benim size açıklamaya çalıştığım konumuz bu değil allah kerimdir bir şekilde hallolur bütçe sormadım başka bir şey sormadım konu dışında bir yorumunuz var ise özelden bildirebilirdiniz konu dağılıyor.

Ben cevabımı aldım :-)

• Üyelik 23.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrencilik
    • Konum Mersin
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 212
    • Beğeniler 0 / 24
    • Ticaret 2, (%100)

Ben cevabımı aldım :-)

Ben cevabımı vermedim sabahtandırda vermiyorum konu ile alakadar olmayan bir soruna yanıt arıyorsan bana karşı buyur öm sor bana açıklayayım

• Üyelik 18.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad E** Ç**
    • Mesajlar 2627
    • Beğeniler 77 / 644
    • Ticaret 12, (%100)

Ben cevabımı vermedim sabahtandırda vermiyorum konu ile alakadar olmayan bir soruna yanıt arıyorsan bana karşı buyur öm sor bana açıklayayım

Yahu sevgili kardeşim adsensede moda deli kazandırır oldumu?

Sitene kim girecek ki adsense tiklayacak rakiplere baktın mı?ne güzel öğüt vermişim
    Yahu içerikleri kopyala editle düzelt hoop domainin ne bilsem ki sen bile bilmiyorsundur yorum yapabilsem bir standart tema ile site yapacaksın millet akacak senin sitene öyle mi yani
    Yani konu açmak için açıyorsun konuyu bende izah ediyorum sen çok iyiysen bende çok iyiyim ve değerli yorumumu katmisim gelipte bana ahkam kesip ama ben çok iyiyim dersen bende derim iyiysen yapta görelim buraya günde kaç kişi yazıyor alayı havagazı icraat yok sen iyiysen ne pm i yaz domainini göster temanı görelim
    Var mı bir somut çalışman alt yapıyı paylas farkını göster
    Herkesten farkın yoksa kazançta yoktur

• Üyelik 23.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrencilik
    • Konum Mersin
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 212
    • Beğeniler 0 / 24
    • Ticaret 2, (%100)

Yahu sevgili kardeşim adsensede moda deli kazandırır oldumu?

Sitene kim girecek ki adsense tiklayacak rakiplere baktın mı?ne güzel öğüt vermişim
    Yahu içerikleri kopyala editle düzelt hoop domainin ne bilsem ki sen bile bilmiyorsundur yorum yapabilsem bir standart tema ile site yapacaksın millet akacak senin sitene öyle mi yani
    Yani konu açmak için açıyorsun konuyu bende izah ediyorum sen çok iyiysen bende çok iyiyim ve değerli yorumumu katmisim gelipte bana ahkam kesip ama ben çok iyiyim dersen bende derim iyiysen yapta görelim buraya günde kaç kişi yazıyor alayı havagazı icraat yok sen iyiysen ne pm i yaz domainini göster temanı görelim
    Var mı bir somut çalışman alt yapıyı paylas farkını göster
    Herkesten farkın yoksa kazançta yoktur

Ne kadar farkındasınızdır bilemiyorum fakat yukarıda ben iyi olduğumu söylemedim dedim ki iyi değilim gerçekten bu olaya yatkın bir bilgim olsa idi ben oturur kendim düşünürdüm benim bir çok forumda hesabım vardır bunların hepsinde bakabilirsiniz huyum konu ile alakalı yorum yapmayanları uyarmaktır bu iyi kötü hoş nasıl karşılanır bilemem ama benim huyum böyle ben hiç bir yerde iyiyim yazmadım ahkam da kesmiyorum sadece bütçe konusu vs. konuyla hiç alakalı değil site açmayı düşünüyorum bir tema satın alacağım kafamda bir domain var fakat sadece bayan modaya uygun eğer olurda kategori değiştirmeyi kafaya koyarsam sizinle domaini paylaşacağım benim kimseye kötü niyetim yok yanlış anlamayın sadece amacım hobi olarak yazmak değil kazanç amaçlı sizin dediklerinizede hak veriyorum fakat kişiliğim böyle kusura bakmayın

• Üyelik 18.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad E** Ç**
    • Mesajlar 2627
    • Beğeniler 77 / 644
    • Ticaret 12, (%100)

Ne kadar farkındasınızdır bilemiyorum fakat yukarıda ben iyi olduğumu söylemedim dedim ki iyi değilim gerçekten bu olaya yatkın bir bilgim olsa idi ben oturur kendim düşünürdüm benim bir çok forumda hesabım vardır bunların hepsinde bakabilirsiniz huyum konu ile alakalı yorum yapmayanları uyarmaktır bu iyi kötü hoş nasıl karşılanır bilemem ama benim huyum böyle ben hiç bir yerde iyiyim yazmadım ahkam da kesmiyorum sadece bütçe konusu vs. konuyla hiç alakalı değil site açmayı düşünüyorum bir tema satın alacağım kafamda bir domain var fakat sadece bayan modaya uygun eğer olurda kategori değiştirmeyi kafaya koyarsam sizinle domaini paylaşacağım benim kimseye kötü niyetim yok yanlış anlamayın sadece amacım hobi olarak yazmak değil kazanç amaçlı sizin dediklerinizede hak veriyorum fakat kişiliğim böyle kusura bakmayın

24 saat o forum bu forum link haber vs yapsanda parasız çıkamazsın diyorum
    Moda bu her gün her hafta farklı bir elbise urun yenilik çıkıyor bunları zaten buyük siteler paylaşıyor kullanıcıları o linklerden sosyal medyadan paylaşıyor sen atıyorum rihannanın yeni saç modelini sosyal medyadan okuyup kendi sitene yazana kadar 1000 lerce sitede yayinlancak indexlenecek bir dünya insan okuyacak oradan sana ne kalacak bir hiç hadi girdi 2 3 gün sonra bir kullanıcı senin rihanna haberini zaten 3 gün önce okumuştu ona girmeyecek gibi sen herşeyi geriden takip edersen geride kalırsın günde 2000 kişi girecek ki biraz para geçsin adsenseden yeni birşey yapmadığın sürece anca para yersin bu işten anlatmak istediğim senin 3 ay sonra yaşayacaklarındır
    Ha istersen sende benim yazılarımı oku biraz sonra ne demek istediğimi anlarsın

wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al