iCloud adlı üyeden alıntı

Ne kadar farkındasınızdır bilemiyorum fakat yukarıda ben iyi olduğumu söylemedim dedim ki iyi değilim gerçekten bu olaya yatkın bir bilgim olsa idi ben oturur kendim düşünürdüm benim bir çok forumda hesabım vardır bunların hepsinde bakabilirsiniz huyum konu ile alakalı yorum yapmayanları uyarmaktır bu iyi kötü hoş nasıl karşılanır bilemem ama benim huyum böyle ben hiç bir yerde iyiyim yazmadım ahkam da kesmiyorum sadece bütçe konusu vs. konuyla hiç alakalı değil site açmayı düşünüyorum bir tema satın alacağım kafamda bir domain var fakat sadece bayan modaya uygun eğer olurda kategori değiştirmeyi kafaya koyarsam sizinle domaini paylaşacağım benim kimseye kötü niyetim yok yanlış anlamayın sadece amacım hobi olarak yazmak değil kazanç amaçlı sizin dediklerinizede hak veriyorum fakat kişiliğim böyle kusura bakmayın

24 saat o forum bu forum link haber vs yapsanda parasız çıkamazsın diyorum
Moda bu her gün her hafta farklı bir elbise urun yenilik çıkıyor bunları zaten buyük siteler paylaşıyor kullanıcıları o linklerden sosyal medyadan paylaşıyor sen atıyorum rihannanın yeni saç modelini sosyal medyadan okuyup kendi sitene yazana kadar 1000 lerce sitede yayinlancak indexlenecek bir dünya insan okuyacak oradan sana ne kalacak bir hiç hadi girdi 2 3 gün sonra bir kullanıcı senin rihanna haberini zaten 3 gün önce okumuştu ona girmeyecek gibi sen herşeyi geriden takip edersen geride kalırsın günde 2000 kişi girecek ki biraz para geçsin adsenseden yeni birşey yapmadığın sürece anca para yersin bu işten anlatmak istediğim senin 3 ay sonra yaşayacaklarındır
Ha istersen sende benim yazılarımı oku biraz sonra ne demek istediğimi anlarsın