murro adlı üyeden alıntı

Konuyu açma amacım benim gibi ilk defa bu şekilde domain aldıracakların, şahısların ticaret yüzdelerini incelemeleri ve güvenilir kişilere domain aldırmaları. Domaini aldığım kişiyi ticaret yüzdemdeki tek puanıma bakarak görebilir ve dikkatli olabilirsiniz.

Ek Olarak:

Sahte cc kullanılmış belliki, konuyu açma amacım insanların herkesten değil sadece güvenilir kişilerden alışveriş yapmaları

Ek Olarak:
İnşallah fotoğrafı kabul ederler. 48 saat süre koymuşlar birde yani 48 saat içinde gönderdin gönderdin diyorlar.

Konu açmakta doğru yapmışsınız elbette. Eğer ortada yanlışlık varsa, mağdur olan varsa diğer arkadaşlarda bu tür durumlara düşmesin. Kendi kredi kartınızla, kendi isminizle alın her zaman. Firmaları dolandırmaya çalışmasak sorun olmaz. 10 yıldan fazladır net alemindeyim, nerdeyse her gün bişeyler alıyorum. Her zamanda doğru bilgileri verdim. (Elbette güvenilir firma veya sitelere) Sahte isimler yüzünden onlarca hesaplar kilitleniyor. İnşallah hesabını kurtarırsın kardeşim. Uygun dille anlat belki bir şey yapabilirler.