Eğer film sitesi açıcaksan Türk filmi yayınlama.. hem ceza alabilme ihtimalin yüksek hemde kendi insanımıza zarar vermek olmaz.. illaki yayınlamak istiyorsan eski tarhili filmleri yayınla ayrıca DMCA dan gelen telif hakları nedeniyle kaldırılmasını istenen içerikleri sürekli takip et ve hemen içeriği kaldır..
Google Adsense artık film sitelerine reklam vermiyor.. eski hesabın varsa hitini yükseltirsin daha sonra google reklamını yapıştırırsın bi süre para kazanırsın ancak google siteyi ziyareti sırasında gördüğü zaman adsense hesabını bu site için Banlar.. ama hesabın açık kalır ilk başta uyarı verir sadece. tekrarlarsan hesabını kapatır.. kısa sürede elde ettiğin parayı hesabına mutlaka yatırır.. ama google ile kötü olmak istemiyorsan hiç böyle birşeye bulaşma sen bence diğerleri gibi bet reklamları al bence.. ayrıca 5-10 k hit ile pek fazla birşey kazanmazsın aylık kazancın ortalama 100TL gibi bi rakam olur tabi bu tık başına kazançtır.. eğer bet reklamları yayınlarsan komisyon verenler oluyor. ancak bu yüksek hitli sitelerde daha çok fayda sağlıyor..
son olarakta.. sitenin hitini arttırıp satman zor olur.. zaten 5-10k için fazla para vermezler en fazla edeceği 500TL o yüzden bu işe girmeden önce iyice düşün ben 5 sene önce 'Film İzle' kelimesinde 1. sayfa 2. sıradaydım.. googleden 7.000TL para kazanabildim.. sonra banlandım.. bu yazdıklarımın hepsini ben yaşadım umarım kararını olumlu yönde senin için eniyisi olacak şekilde etkileyebilirim..