Backlinkler hakkında duruşunuz nasıl
makale satın aldım bolca.Bu makalelerde durum aynı.Sektör dişli bir sektör olduğu için yıllanmış siteleri alt etmek çok zor oluyor bu sebeple.Site domainin otoriterliği artırma noktasında backlink inşaası mantıklı değil midir?
makale satın aldım bolca.Bu makalelerde durum aynı.Sektör dişli bir sektör olduğu için yıllanmış siteleri alt etmek çok zor oluyor bu sebeple.Site domainin otoriterliği artırma noktasında backlink inşaası mantıklı değil midir?
Hocam makale satın almanın bana göre pek bir faydası yok. Sonuçta bu işi yapanlar bir makale için en az 75 krş, taş çatlasın 2,3 lira falan alıyorlar. Adam sizin sitenizin yükselmesi için uğraşmaz. Domain otoritenizin artmasını istiyorsanız yukarıda ki arkadaşında dediği gibi geniş içerikler yazın. Konuyu detaylı bir şekilde yazın ve makalenizin paylaşılabilir olmasına dikkat edin. Bundan kastım. Makaleleriniz hem içerik hemde görsel olarak ziyaretçilere hitap edecek tarzda olsun. İlgi çekici başlıklar kullanabilirsiniz. Ayriyetten kırık link inşasından yararlanarak ek link kazanmaya önem verin. E-mail pazarlama yöntemi bu aralar her ne kadar rağbet görmesede yinede işe yarar bu yöntem. Düzenli olarak mail okuyan kitlelere görsel mail şablonları hazırlayarak görsel yönde iyi bir izlenim yaratırsanız. Konunun içeriğine bile bakmadan sitenize gireceklerine eminim. Ve son olarak da site hızınıza önem verin. :)