-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
eczacı
-
-
Ad Soyad
Z** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
6 ay öncesinde kurduğum fakat son 3 aydır düzenli bir şekilde içerik girdiğim sağlık sitem mevcut.
Son 2 aydır özellikle ortalama günde 5 konu giriyorum.
Konular büyük oranda özgün olmakla beraber rekabeti çok da az olmayan konulardır. Örn:Alkali Diyeti, depresyon vs.
Yazı başlıklarımı google'da arattığımda çoğunu ilk sayfada göremiyorum haliylen de hit alamıyorum istediğim ölçüde.
Sitenin index sayısı 2200 civarında
Alınan günlük tekil hit 200-300 arası
Sayfa görüntülenmede 400-500 arası
İlk sorum sizce bu indexe bu hit normal mi?
İkinci sorum adsense reklamı için henüz başvurmadım hitim çok kazandırmayacağı için sizce ne zaman başvurmalıyım adenseye
Üçüncü sorum da günlük 5-10 hit getirebilecek konular açmak istiyorum.Hangi konuların bu tarz bir hite sahip olabileceği ile bilgilere ulaşabileceğim bir site var mıdır
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İndex ile hitin bir alakası yoktur. İndex, dizine eklenen sayfalarının sayısını gösterir. Bu sayfalar ilk 100 içinde çıkmıyorsa, yüzbinlerce indexin olsada ne farkederki.
Özgün içerik varsa yükselirsin. Ama gerçek özgünlükten bahsediyorum. Mesela çoğu zaman yanlış yapılan birşey:
ORJİNALİ:
Dün akşam dişim çok ağrıdı.
KOPYALANIP ÖZGÜNLEŞTİRİLEN HALİ:
Dişim akşam fena ağrıdı.
Buna özgünlük denemez. Mesela yüksek lisans yapanlar bilir. Tezini yazarsın ve kurula sunarsın. Kurul o tezi bir bilgisayar programına okutur. Aynı koduda yazılmış binlerce tez arasında karşılaştırma yapılır ve eğer herhangi bir önceden yazılmış teze %19'dan fazla benziyorsa o tez kabul edilmez. Google'da milyonlarca sitenin bilgileri kayıtlı. Sen ne yaparsan yap o konunun çalıntı oduğunu haliyle anlayacaktır.
Bu yüzden Alkali diyetini açıklarken, ne zaman çıkmış, ne işe yarar, kim çıkarmış, çıkaran insanın hayat hikayesi, tıbbi dayanakları, biyolojik etkileri, konunun uzmanlarından açıklamalar, üniversite araştırmaları vs bilgileri de uzun uzun yazmalısın. Araştırmalısın. Tahminimce sen birkaç kelime değiştirip, yazıya da anahtar kelimeleri yığıp index bekliyorsun. SEO çalışmalarından ve backlinkten uzak durup, işini temiz ve doğru yaparsan yükselirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
eczacı
-
-
Ad Soyad
Z** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Backlinkler hakkında duruşunuz nasıl
makale satın aldım bolca.Bu makalelerde durum aynı.Sektör dişli bir sektör olduğu için yıllanmış siteleri alt etmek çok zor oluyor bu sebeple.Site domainin otoriterliği artırma noktasında backlink inşaası mantıklı değil midir?
cmyuksel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam yanılıyorsunuz backlink hata değildir! asla sizler google algoritmasını neden değiştirdiğine bakın önce sonra siz olsanız önemi nereye verirsiniz ona bakın
en son olarakta son 3 yılda seo araçları nereye yöneldi
eğer detaylı bilgi isterseniz açıklarım ama doğru backlink her zaman işe yaradı yarar sadece yanlış backlinkler artık zarar veriyo bu değişti bunun önlemini aldılar sakın bu tuzağa düşmeyin!