lostyazilim
tr.link

Sitenin Statik İp Sahibi Olması Seo Açısından Ne Kadar Önemli?

13 Mesajlar 4.906 Okunma
lstbozum
tr.link

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)

KodAds adlı üyeden alıntı

C-CLass ip yeterli seo için.

Wmaraci blog da bununla ilgili makale var zaten. http://wmaraci.com/blog/c-class-ip-nedir-seo-icin-neden-onemlidir-43.html

Hocam C Class IP alma gibi bir şey söz konusu olamaz. C Class Ip iki IP'nin birbirine göre farklı aralıklarda olmasıdır, büyük ihtimalle sitelerin farklı olduğunu gösterir. İki siteniz varsa ve birbirine link verecekseniz o zaman birini diğerine göre C Class Ip aralığında alabilirsiniz.

Bu arada sitenizi bu forumda tesadüfen birkaç gün önce gördüm. Yarışmalarınız gerçekten çok iyi bir tanesine katıldım ama kazanamadım :D Tekrarını bekliyorum :D

wmaraci
reklam

KodAds KodAds Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 61 / 25
  • Ticaret 9, (%100)

Selçuk Yalın adlı üyeden alıntı

Bu arada sitenizi bu forumda tesadüfen birkaç gün önce gördüm. Yarışmalarınız gerçekten çok iyi bir tanesine katıldım ama kazanamadım :D Tekrarını bekliyorum :D

Daha çok yapacağız merak etmeyin :) Toplam 6 kişiye .com domain transfer ettik ;) Yarın tekrar yapma şansımız var. Yeterki katılın, yeterki tutsun. Biz hertürlü sağlarız domaini. Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz etkinliklerin ne zaman olacağını.
Plain

kişi bu mesajı beğendi.

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)

imamet adlı üyeden alıntı

Hocam siz kullanıyor musunuz?

Hocam uzun süredir araştırıyorum kullandığım hosting aylık ödeme kabul etmiyormuş, yıllık alıyorlarmış domaini o yüzden şimdilik almadım. 60TL+KDV olduğunu söylediler yıllık ücretin. Alırsam bir de SSL alacağım. SSL konusuna da Google son günlerde önem veriyor. En son SSL olmayan sitelere erişim sağlayamayan tarayıcı projesi vs. de geliştirdiler, firefox da destek verdi :D Sitem şuan aktif kullanımda değil ancak bütün işlerini bitirince yapacağım ilk işlerden biri.

edit: SEO açısından yararlı olmasının sebebi aynı ip adresindeki siteler kötü içerikler sunduğunda, yasaklandığında veya filtreye alındığında siz de etkileniyor, google'ın gözünden düşüyor veya tamamen kaldırılıyorsunuz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al