-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Senarist
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aslında bu başlığı sadece yönetici ve moderatörler için açtım ve onların okumalarını istiyorum. Forumda bu tarz bir ana başlık maalesef yok. Ve eğer açılırsa çok fazla ilgi çekeceğine adım gibi eminim çünkü tüm webmaster siteleri projelerle ve proje arayan sermayedarlarla dolup taşıyor.
Ama tüm sitelerde bir karmaşa mevcut. Benim önerim ana forum başlığı içerisinde 2 alt forum olması yönünde. Birinde parası olup da proje arayanlar, diğerinde ise projesi olup da para arayanlar.... şu şekilde:
Proje Geliştirme [Ana Forum]
-Sermayedarlar [Alt Forum]
-Projeler [Alt Forum]
Eğer paranız var ve proje arıyorsanız "Sermayedarlar" alt forumunda bir başlık açıp bütçenizi belirtirsiniz ve kendinize proje ortakları ararsınız. Fikirleri olan size gelir vb. Geri dönüşlerle "reelde" görüşerek ve bir anlaşma "imzalayarak" işinize başlarsınız.
Eğer bir projeniz varsa da "projeler" alt forumuna girip ne kadarlık bir sermaye ile ortak aradığınızı yazarsınız. Geri dönüşlerle "reelde" görüşerek ve bir anlaşma "imzalayarak" işinize başlarsınız.
Ne dersiniz? Sizce de böyle bir forum kısmı çok faydalı olmaz mı? Özellikle herkesin deli gibi internet projelerine kafayı yorduğu bir dönemde...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bence gereksiz. Beyin fırtınası bölümünde projeler paylaşılıp geliştirilebilir ayrıca ortaklık kurulabilir.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Platform dedinizde aklıma geldi aslında bu sitede daha önemli bir şeye ihtiyaç var yıllık web site yarışmaları, Bumerang gibi, Türkcell gibi veya altın örümcek gibi, hersene yapılsa hiç fena olmaz, hem foruma can gelir. Yöneticileri göremiyoruz ki fikir sunalım :)
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
cihaneken adlı üyeden alıntı
Platform dedinizde aklıma geldi aslında bu sitede daha önemli bir şeye ihtiyaç var yıllık web site yarışmaları, Bumerang gibi, Türkcell gibi veya altın örümcek gibi, hersene yapılsa hiç fena olmaz, hem foruma can gelir. Yöneticileri göremiyoruz ki fikir sunalım :)
cihaneken adlı üyeden alıntı
:D gariban ikitane mod var psycho ile utku 24 saat burdalar yazık adamlara :) dediğin gibi forum bizim gibi azimli üyeler ile kendi başına ayakta duruyor...
Yöneticileri özel olarak karşınızda görmeniz gerekmiyor. Onlar neredeyse 18 saat WM Aracı'nda online. Sizin görüp görmemeniz birşeyi değiştirmez. Misal şu anda da konuyu okuyorlar zaten.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)