-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
85, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle haber domainim var ve öylece duruyor listemde. Onu değerlendirmek için site açmaya karar verdim ama yasal olup olmadığı öğrenmek istiyorum.
Yani, örnek veriyorum abc haber sitelerinin RSS akışlarını sitemde otomatik yayınlamak istiyorum. Bu yasal mıdır ? Haber ajansları sıkıntı çıkarır mı ?
Haber Ajansı üyeliği ilerde almayı düşünüyorum bu sebebide 8 - 10 bin TL arası yıllık ücret almaları.
Teşekkürler.
Ek Olarak: Sanırım yardımcı olabilecek arkadaş yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdesigner
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haberlere kaynak eklendikce yasak oldugunu sanmiyorum, cogu haber sayfalarin haberleri sitelerde paylasiliyor, mesela haberin sonundada kaynak: DHA yazar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bankacı
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
salkın arkadasım bence girme bu işi zararlı çıkarsın ha illakı gırcem dersen birtanesine abone ol en ucuz su anda ıha olması lazım ben paket almıstım tebılım kampanyası vardı ordan paket almıstım ama ben editlerim haberını yazısını degiştiririm goresılını kullanmam dersen sıkıntı yok ama bunu aa da sakın yapma aa gordun mu kaç çünkü madamlar direk yakalıyo kolay geslb
Haberblogu.net
www.ikinegol.com
www.trendoyun.org
inegoltoki.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yasal değil kardeş, hele ki aa bu konuda yaptırımların Kralını uyguluyor. Foto video bile tehlikeli. Illa yapacam dersen İHA yerel paket al zaten aldığın il dahili 10 il hakkı veriyor. O da sana yeterli olur. 3000 tl olması lazım.
etic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
sakın öyle birşey yapmayın. çok ciddi yaptırımları var.. kullanan siteler yok mu var. ama adamlar napıyor. sitenin gelişmesini hitlenmesini bekliyor. sonra çat. telif hakkı ve zorunlu üyelik. ödemezseniz şu kadar para cezası...