bilgive adlı üyeden alıntı

Bir arkadaş özgün içerik girip beklemek lazım demiş. Fakat, sizin web siteniz için ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

Nedenine gelecek olursam; siz teknoloji konularında haberler yapan bir web sitesine sahipsiniz. Benim elimde ekranı kırık Asus Fonepad 7 var. İlk aldığımda üç ay boyunca bu cihaz ile ilgili 1.000 siteyi gezdim. Gerekli bilgileri aldım. Daha sonra Android mobil işletim sistemi ile ilgili konularda araştırma yaptığım. Yaptığım araştırmalarda elbette teknoloji haber siteleri vardı ama genellikle daha iyi konuları forumlarda buluyordum.

Sadede geleyim. Teknoloji haber siteniz için en iyi google hit arttırma yöntemi hızlı indeks alamıyorsanız bile gerekirse Google gibi getiri kullanıp, yurt dışı teknoloji haber sitelerinden hatta ürün firmalarının kendi sitelerinden haberleri çevirerek, yayınlamanızda. Bana göre teknoloji haber sitesinin gelişmesine faydalı olacak, en kolay çözüm yolu bu. Kolay gelsin.


Arkadaşın dediklerine katılıyorum ve google news e kayıt olabilmek için elinizden geleni yapın günlük 1k hit bile bırakabilir